Staat er een bruiloft in de agenda?

By  |  0 Comments


Gaat je grote broer of je beste vriendin binnenkort trouwen? Dan wil je er natuurlijk goed uitzien. En om dit voor elkaar te krijgen, is een goede voorbereiding essentieel. Hoe zorg je er nou voor dat je er tijdens een bruiloft op-en-top uitziet? Wij geven je de tips die je nodig hebt!

Bereid je goed voor

De tijd gaat sneller dan je denkt. Voordat je het weet staat de bruiloft al voor de deur. Daarom doe je er goed aan om op tijd te beginnen en je goed voor te bereiden. Moet je bijvoorbeeld rekening houden met een bepaald thema? En met wat voor weersomstandigheden moet je rekening houden? Het bij elkaar verzamelen van jouw perfecte outfit doe je niet even in een paar dagen tijd. Daar kunnen wel weken overheen gaan!

Laat kleding op maat maken

Als je het echt goed aan wilt pakken, laat je kleding op maat maken. Dit is misschien wat aan de dure kant, maar zo weet je wel zeker dat je er goed uitziet. Een kledingmaker weet namelijk als geen ander hoe kleding perfect op jouw lichaam moet aansluiten. Met kleding op maat kun je bijvoorbeeld de mindere punten van je lichaam verbergen en daarnaast je goede punten extra benadrukken.

Ga voor detail!

En of detail het verschil maakt! Enkele voorbeelden van belangrijke details zijn een lekker geurtje, leuke bijpassende accessoires en natuurlijk een goed humeur. Besteed hier dus voldoende aandacht aan! Heb je nog geen accessoires in de vorm van sieraden in huis? Dan zou je online Fossil sieraden kunnen bestellen en uitproberen. Deze staan leuk op elke outfit!

Ten slotte willen we nog één belangrijke tip meegeven. Kies vooral kleding die bij je past en waar jij je goed in voelt. Dan zie je er vaak het beste uit!

Beoordeel dit artikel:
[Totaal: 0   Gemiddelde:  0/5]

Hi! Ik heet Naantje en ik ben 20 lentes jong. Ik ben een echte levensgenieter en leg het liefst al deze genietmomentjes vast voor later. Ik doe dit graag via foto’s, video’s of verhalen en nu deel ik deze ook graag met jullie! Wekelijks deel ik met alle liefde mijn bevindingen, tips en tricks in en over het leven en verhalen over lifestyle onderwerpen zoals, reizen, wonen, beauty, liefde/relatie en de gezonde levensstijl. Ik schrijf deze verhalen echt uit mijn eigen visie en ik sta altijd open voor de visie van jou. Dus neem gerust contact met mij op bij eventuele vragen, opmerkingen of tips. Ik hoop dat je veel inspiratie opdoet! Liefs, Naantje

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *