Gezondheid en jouw Sterrenbeeld

By  |  0 Comments


Gezondheid en jouw Sterrenbeeld

Jouw gezondheid heeft te maken met veel zaken waarvan de twee belangrijkste zijn, je genetische opbouw en je levensstijl. Wist je dat er veel mensen zijn die ook naar hun sterrenbeeld kijken met betrekking tot hun gezondheid?

Voor dit artikel hebben wij ons laten inspireren door de horoscoop van Mediumchat.nl. Ontdek de correlatie tussen jouw gezondheid en sterrenbeeld.

 

Ram 21 maart t/m 20 april

Ram heeft een sterk hart en is tot hoge leeftijd vitaal. Ram kan last hebben van hoofdpijn of migraine als er spanningen zijn. Ram kan problemen hebben met de spijsvertering, stress is een belangrijke factor in de oorzaak van spijsverteringproblemen. Ram doet er goed aan voldoende tijd besteden aan een maaltijd.

 

Stier 21 april t/m 21 mei

Stier kan last hebben van schouder- en nekklachten. Stier draagt de wereld op zijn schouder en dat kan stress geven. Stieren genieten van lekker eten en goede wijn maar doen er goed aan minder te eten, de energie en het humeur van Stier kan er veel baat bij hebben. Stier houdt van gemak en zou vaker naar buiten moeten gaan om te wandelen.

 

Tweelingen 22 mei t/m 21 juni

Tweelingen heeft de neiging om maar door te gaan en moet leren om de boel de boel te laten. Door aldoor na te denken en dan te blijven hangen in eigen gedachten kunnen Tweelingen blootgesteld worden aan stress. Wandelingen en sport zijn voor Tweelingen belangrijk, ze moeten bewegelijk blijven om hun vitale organen te sparen.

 

Kreeft 22 juni t/m 22 juli

Kreeft moet er voor waken om genoeg energie te houden. Kreeften hebben de neiging om stemmingen van anderen op te vangen en moeten deze energie kwijt raken. Een bad nemen werkt kalmerend, alles met water is goed voor Kreeft, wandelen op het strand zal rust geven. Kreeft moet zich voor depressie behoeden en zou vaker naar een lachfilm moeten kijken.

 

Leeuw 23 juli t/m 23 augustus

Leeuw is krachtig en heeft sterke botten, toch kan Leeuw last hebben van rugpijn. Leeuwen moeten hier al op jonge leeftijd op letten, oefeningen doen en zo veel mogelijk sporten. Leeuwen die te veel stress hebben en daardoor veel gaan eten of genotsmiddelen gebruiken zouden moeten leren meer te ontspannen.

 

Maagd 24 augustus t/m 22 september

Maagd is vatbaar voor maag en darmproblemen. De meeste gezondheidsklachten van Maagd komen door stress. Maagden trekken zich te veel dingen aan en delen hun zorgen niet met anderen. Als het niet lukt dingen met anderen te delen kunnen ze er baat bij hebben om hun zorgen van zich af te schrijven.

 

Weegschaal 23 september t/m 22 oktober

Weegschaal is vatbaar voor angsten en stress. Chaos en conflicten kunnen er voor zorgen dat de gezondheid eronder kan lijden. Weegschaal heeft harmonie en liefde nodig om goed te kunnen functioneren. Weegschalen hebben mensen nodig, alles draait bij hen om mensen. Voor Weegschaal is het goed om alleen tijd door te brengen, innerlijke rust te hervinden en weer op te laden.

 

Schorpioen 23 oktober t/m 21 november

Schorpioen moet letten op geest en energie. Schorpioen is net een spons en onttrekt negatieve en positieve energie aan gebeurtenissen. Schorpioenen leven vaak in het verleden en dat is niet goed voor de gezondheid. Oefenen in loslaten zuivert de geest. Voor Schorpioen is een dagelijkse wandeling helend, wandelen geeft de geest rust.

 

Boogschutter 22 november t/m 21 december

Boogschutter moet letten op de lever en niet iedere dag alcohol drinken. Boogschutters zijn bewegelijk en ondernemen veel activiteiten waardoor ze makkelijker botbreuken hebben dan anderen. Boogschutter is optimistisch en kan door teleurstellingen het tegenover gestelde zijn. Om niet depressief te worden doen Boogschutters er goed aan regelmatig lange wandelingen te maken.

                                          

Steenbok 23 december – 20 januari

Steenbokken kunnen last hebben van huidaandoeningen zoals acne of eczeem. Steenbok piekert veel en er zouden maagklachten kunnen optreden. Steenbokken hebben de neiging om genotsproducten te gebruiken als ze niet lekker in hun vel zitten. Steenbokken moeten leren schadelijke producten en stress te vermijden.

 

Waterman 21 januari t/m 19 februari

Watermannen hebben vaak een zwakke botstructuur, een lichte val of een ongeluk kan al een botbreuk veroorzaken. Hun zenuwstelsel kan ook problemen opleveren. De spijsvertering van een Waterman kan daarentegen alle soorten voedsel verdragen.

 

Vissen 20 februari t/m 20 maart

Vissen kunnen fysiek kwetsbaar zijn en hebben meestal meer tijd nodig om te herstellen dan anderen. Vissen lijden soms aan depressies en doen er goed aan om voldoende slaap te krijgen en minder junkfood te eten en zich warm aan te kleden in de herfst en winter.

 

 

 

 

Beoordeel dit artikel:
[Total: 0 Average: 0]

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *