Party time: een handige checklist voor het versturen van uitnodigingen

By  |  0 Comments


Je organiseert een groot feest en om er nu voor te zorgen dat de opkomst van het aantal genodigden een succes is wil je een pakkende uitnodiging sturen die hiertoe bijdraagt. Hoe maak je nu zo’n uitnodiging en waar moet je vooral op letten? Onderstaand een aantal tips en belangrijke punten waar je zeker aandacht aan moet besteden.

1. Stuur je uitnodiging op tijd

Om er zeker van de te zijn dat iedereen in de gelegenheid is om ook daadwerkelijk op jouw uitnodiging in te gaan, is het verstandig om de uitnodiging op tijd te versturen. Verstuur de uitnodigingen daarom dan ook een maand van te voren. Twee weken voor jouw party kun je dan bovendien nog eens een reminder sturen.

2. Check de adreslijst goed

Zorg dat jouw adreslijst klopt. Mensen verhuizen gemiddeld om de zeven jaar, dus houdt er rekening mee en dubbel check jouw adressenbestand. Je wilt niet dat mensen die je absoluut op jouw party aanwezig wilt hebben ontbreken omdat ze jouw uitnodiging niet hebben ontvangen.

3. Verstuur een persoonlijke uitnodiging

Als je een goede opkomst op jouw party wilt garanderen verstuur dan een persoonlijke uitnodiging. Zorg voor een fraaie opmaak en schrijf een persoonlijke boodschap op. Ook kan het leuk zijn om een videoboodschap op te nemen en je uitnodiging via mail of social media te versturen. En je kunt zelfs een papieren kaart laten maken met daarin je video, die begint af te spelen zodra de ontvanger de uitnodiging opent.

4. Check de informatie

Het gebeurt nogal eens dat mensen belangrijke informatie op de uitnodiging vergeten te zetten. Hoe laat begint het feest? Waar wordt het gevierd? Is er een speciale dresscode? Heb je nog cadeauwensen? Stuk voor stuk info die handig is om te vermelden – jij weet dan zeker dat er mensen komen en de genodigden weten wat ze aan moeten, waar ze naartoe moeten en wat ze mee moeten nemen.

Inspiratie

Laat je inspireren door de vele uitnodigingen die reeds verzonden zijn. Snuffel eens rond op Pinterest en zet jouw creatieve brein aan het werk. Maak een top drie selectie van jouw meest favoriete uitnodigingen en gebruik deze inpsiratie voor jouw eigen uitnodiging.

We hopen dat je een creatieve, persoonlijke en informatieve uitnodiging verstuurt en dat er een fantastische party op volgt! Veel plezier :-).

Dit artikel werd je aangeboden door Pixiocard, leverancier van videokaarten en -brochures voor particulieren en bedrijven.

Beoordeel dit artikel:
[Totaal: 0   Gemiddelde:  0/5]

Hi! Ik heet Naantje en ik ben 20 lentes jong. Ik ben een echte levensgenieter en leg het liefst al deze genietmomentjes vast voor later. Ik doe dit graag via foto’s, video’s of verhalen en nu deel ik deze ook graag met jullie! Wekelijks deel ik met alle liefde mijn bevindingen, tips en tricks in en over het leven en verhalen over lifestyle onderwerpen zoals, reizen, wonen, beauty, liefde/relatie en de gezonde levensstijl. Ik schrijf deze verhalen echt uit mijn eigen visie en ik sta altijd open voor de visie van jou. Dus neem gerust contact met mij op bij eventuele vragen, opmerkingen of tips. Ik hoop dat je veel inspiratie opdoet! Liefs, Naantje

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *