10 vrouwen drankjes die iedere vrouw lekker vindt!

By  |  0 Comments

Ben jij een vrouw van de wereld en houd jij wel van een (alcoholisch) drankje? Dan vind je de drankjes hieronder vast en zeker lekker. Onze lijst is geen standaard top 10 van populaire vrouwen drankjes. Nee, dit zijn de cocktails, sapjes en limonades die écht iedere vrouw lekker vindt!

Vrouwen drankje 1. Chai Tea Latte

Een typisch vrouwen drankje dat steeds populairder wordt is de Chai Tea Latte. Chai Tea betekent niets anders dan kruidige thee: in dit geval dus gemengd met melk. Dit is een vrouwen drankje bij uitstek en geschikt voor vrouwen die niet van de uitgesproken koffiesmaak houden, maar een thee ook weer te saai vinden.

Vrouwen drankje 2. Hot Chocolate

Wie houdt er nu niet van warme chocomel? Deze drank zou je toch in iedere top 10 vrouwen drankjes tegen moeten komen? Het grote pluspunt aan hot chocolate is dat je het kan maken in alle soorten en maten: van melk, pure en witte chocolade, met koffie, plantaardige melk, allerlei siropen en zelfs met crunch van bijvoorbeeld noten. Aftoppen met slagroom en/of marshmallows en je hebt het ultieme vrouwen drankje.

Vrouwen drankje 3. Espresso Martini

We blijven nog even in de koffie-en theehoek met de Espresso Martini. Koude koffie vies? Niet als je het mixt met wodka en een koffielikeur zoals Tia Maria – ook te vervangen door een beetje suiker -, ijs en in een mooi martini glas serveert. Shake it baby!

Koffieliefhebber? Lees ook eens dit artikel: Is koffie gezond? Het effect van cafeïne op je gezondheid

Vrouwen drankje 4. Cosmopolitan

Dit typische vrouwen drankje kennen we natuurlijk van de populaire serie Sex and the City. Denk roze, zoet en ladies night. Pak je martini glas er maar weer bij, want deze cocktail met cranberry juice is voor geen vrouw te weerstaan.

Vrouwen drankje 5. Gin-Tonic

Gin-Tonic saai? Eh, nee. Dit populaire alcoholische drankje mag absoluut niet ontbreken in een lijst met drankjes die iedere vrouw lekker vindt. Het grote voordeel van deze mix is dat je hem naar hartenlust kunt customizen. Voeg bijvoorbeeld framboos en munt, komkommer en citroen of sinaasappel en kaneel toe aan jouw Gin-Tonic. Welke combi kies jij?

Vrouwen drankje 6. White Lady

Yes, een cocktail met een naam waarin de vrouw wordt geëerd! Toegegeven: dit vrouwen drankje met gin en Cointreau is wel een beetje sterk. Maar als power vrouw vind jij hem zeker lekker!

Vrouwen drankje 7. Punch

Ooit was de punch typisch Amerikaans, maar inmiddels is dit populaire vrouwen drankje ook uit het Europese straatbeeld niet meer weg te denken. Fris, vrolijk, kleurrijk en fruitig zijn woorden die de punch kenmerken. Of jij hem met of zonder alcohol drinkt is up to you.

Vrouwen drankje 8. Cider

Het favoriete alternatief voor vrouwen die niet van bier houden is natuurlijk cider! De bedenker van appelsap met prik en alcohol verdient wat ons betreft een prijs.

Vrouwen drankje 9. Vrouwenbier

Natuurlijk zijn er ook vrouwen die van bier houden en dit als ultiem vrouwen drankje zien. Er zijn zelfs vrouwen die zich hebben gespecialiseerd in het brouwen van écht vrouwenbier. Ken jij het merk Gebrouwen door Vrouwen al? Ook lekker zijn de biertjes Mannenliefde, Panty en Mama van Oedipus.

Vrouwen drankje 10. Smoothie

Dit favoriete vrouwen drankje is niet zomaar een smoothie: in deze smoothie gaan alle essentiële vitaminen en mineralen die jij als vrouw nodig hebt. Dit is dé oppepper voor jouw monthly period. In de blender: 1 kopje groene thee, een kwart citroen, een halve banaan of kwart ananas, 2 handen spinazie, 2 el Griekse Yoghurt en 1 el havermout. Terugtrekken onder een kleedje en genieten maar.

Beoordeel dit artikel:
[Total: 3 Average: 1.3]

Hi! Ik heet Naantje en ik ben 20 lentes jong. Ik ben een echte levensgenieter en leg het liefst al deze genietmomentjes vast voor later. Ik doe dit graag via foto’s, video’s of verhalen en nu deel ik deze ook graag met jullie! Wekelijks deel ik met alle liefde mijn bevindingen, tips en tricks in en over het leven en verhalen over lifestyle onderwerpen zoals, reizen, wonen, beauty, liefde/relatie en de gezonde levensstijl. Ik schrijf deze verhalen echt uit mijn eigen visie en ik sta altijd open voor de visie van jou. Dus neem gerust contact met mij op bij eventuele vragen, opmerkingen of tips. Ik hoop dat je veel inspiratie opdoet! Liefs, Naantje

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *