5 goede redenen om de nieuwste iPhone SE te kopen

By  |  0 Comments


Na lang wachten werd op 24 april 2020 eindelijk de nieuwste iPhone gelanceerd. Hoewel deze telefoon de eerste in de rij is na de iPhone 11 serie, is hij allesbehalve een traditionele opvolger. De iPhone SE heeft een aantal opmerkelijke aanpassingen die zomaar eens de reden zouden kunnen zijn dat jij deze nieuwste Apple telefoon héél graag wilt kopen! Waarom? Dat lees je hieronder.

1. Meer dan verwacht, voor minder dan je dacht

Dit is de slogan waarmee de iPhone SE werd gelanceerd en voor velen ook de eerste reden om deze telefoon te kopen. In plaats van een opvolger voor de iPhone 11 te lanceren, heeft Apple dit keer een super betaalbare telefoon op de markt gebracht! Je krijgt niet minder waar je voor je geld. De iPhone SE is zelfs uitgerust met een aantal nieuwe snufjes zoals bijvoorbeeld het draadloos opladen. Een goede prijs-kwaliteit verhouding dus.

2. Streamen tot je gek wordt

Ja, het is echt waar: hoewel de iPhone SE vaak wordt vergeleken met het iPhone 8 model, heeft hij de accu van een iPhone 11 PRO gekregen! Dat is nog eens waar voor je geld. De nieuwste iPhone is uitgerust met een Apple A13-Bionic chip die bekend staat om zijn kracht en zuinigheid. Hij gaat een stuk langer mee. Zelfs zo lang, dat je tot wel 13 uur video’s kan kijken, tot 8 uur kan streamen of tot 40 uur achter elkaar audio kan afspelen. Wauw.

3. Nooit meer een lege batterij (bijna dan)

Dat is nog niet alles. De krachtigere accu komt namelijk met een wel heel lekker nieuw technisch snufje: snelladen! Mocht de batterij van jouw telefoon na 13 uur bingewatchen zijn leeggeraakt, dan laad je hem met de bijgeleverde oplader al binnen 30 minuten op tot 50% van zijn volledige accucapaciteit. Dat opladen gaat ook nog eens heel gemakkelijk: de iPhone SE kun je namelijk draadloos opladen!

4. De fysieke homeknop is weer terug

Als jij valt onder de mensen die de fysieke homeknop misten is er goed nieuws: deze is namelijk terug van weggeweest! Op de iPhone SE kun je weer naar hartenlust knopje-drukken.

5. De iPhone SE past in je broekzak

iPhone-modellen leken steeds groter te worden, maar ook dat is met de iPhone SE verleden tijd. Dit handzame modelletje van 138,4 bij 67,3 mm stop je weer gewoon in je broekzak. Gelukkig maar; zo loopt je nieuwe smartphone direct minder kans om beschadigd te raken omdat hij het vakje in je tas moet delen met je huissleutels.

Help! Mijn telefoon is gesneuveld maar ik heb hem pas net! Klik op de link voor tips over telefoonreparatie. In dit artikel lees je bijvoorbeeld hoe je zelf het scherm van jouw iPhone kunt vervangen.

Beoordeel dit artikel:
[Total: 0 Average: 0]

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *