Met deze items ga je zelfverzekerd de straat op

By  |  0 Comments


Tegenwoordig krijg je als vrouw behoorlijk wat voor je kiezen in een maatschappij waar vleeskeuring een dagelijkse routine geworden is. Even snel in je huispak naar de supermarkt is er niet meer bij. Met de kieskeurige blik van onze medemens is het soms lastig om zelfverzekerd over straat te gaan. Daarom zetten we vandaag een paar items op een rij die jou gaan helpen om stralend de voordeur te verlaten, er is tenslotte niks zo sexy als een zelfverzekerde vrouw.

Prompt en fier

Tante Cor zei het al: “Die van mij staan nog prompt en fier overeind.” Het geheim is heel simpel; draag gewoon een goede beha. Als je deze niet hebt, vraag dan eens advies bij een goede lingeriezaak. Zo een waar mensen werken die ook echt verstand hebben van wat ze verkopen. Vergeet die schaamte en laat je eens helpen in dat pashokje als dat nodig is. Je zult merken dat je veel profijt hebt van goede kwaliteit- en passend ondergoed.

Laat zien wie hier de broek aan heeft

Een perfect zittende broek maakt zelfverzekerd. Veel mensen hebben er een hekel aan om nieuwe broeken te kopen, omdat je daarvoor eerst de strijd moet aangaan met het pashokje. Toch is het zeker de moeite waard om wat energie te stoppen in het shoppen voor een juiste broek. Hier vind je enkele tips over waar je op kunt letten tijdens je zoektocht.

Wie de schoen past

Natuurlijk moet een schoen passen bij je outfit, maar het is vooral belangrijk dat je een schoen draagt waar jij je comfortabel in voelt. Als je dus nooit op hakken loopt, omdat je daar niet op kunt lopen, draag die dan gewoon ook niet.  Er is niks mis met platte schoenen (met uitzondering van Crocs natuurlijk), draag een opvallende sneaker of een stoere laars onder de broek die je zo goed staat.

Een oogje op jou

Gebruik eyeliner om nadruk te leggen op die mooie kijkers.  Er zijn verschillende trucjes om je ogen groter te laten lijken met het juist aanbrengen van eyeliner. Lees hier meer over het zetten van je eyeliner.

moodboard

Een leren randje

Voor de echte confidence boost hijs je jezelf in een leren jack. Tip: kijk eens bij een kringloop of vintagewinkel. Leren jassen die al een leven achter zich hebben zijn nog net even wat boeiender voor het oog. Deze jas kan overal bij!

Stap uit de schaduw

Wees niet alleen het zonnetje in huis, jij hoort op straat ook te shinen. Daar hoort een zonnebril bij. Kies hiervoor niet klakkeloos een model wat veel gedragen wordt om er bij te horen. Ga voor een montuur wat goed bij je gezicht past.

Durf jezelf te laten zien. Met deze must have items kan jij de wereld aan.

Beoordeel dit artikel:
[Totaal: 0   Gemiddelde:  0/5]

Hi! Ik heet Naantje en ik ben 20 lentes jong. Ik ben een echte levensgenieter en leg het liefst al deze genietmomentjes vast voor later. Ik doe dit graag via foto’s, video’s of verhalen en nu deel ik deze ook graag met jullie! Wekelijks deel ik met alle liefde mijn bevindingen, tips en tricks in en over het leven en verhalen over lifestyle onderwerpen zoals, reizen, wonen, beauty, liefde/relatie en de gezonde levensstijl. Ik schrijf deze verhalen echt uit mijn eigen visie en ik sta altijd open voor de visie van jou. Dus neem gerust contact met mij op bij eventuele vragen, opmerkingen of tips. Ik hoop dat je veel inspiratie opdoet! Liefs, Naantje

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *