Laat je inspireren met de laatste trends op het gebied van deurbeslag

By  |  0 Comments

Om de zoveel tijd duiken er weer nieuwe woon- en lifestyle trends op die aansluiten bij de huidige tijd waarin we leven. Door op de hoogte te blijven van de laatste trends kun je ervoor zorgen dat je met een prettig gevoel in je woning blijft leven. Een ondergewaardeerd onderdeel van een huis is toch wel het deurbeslag en alle deuren van een woning op zich. Een deur wordt meestal gezien als een praktisch iets, maar is eigenlijk juist heel belangrijk voor de sfeer van een huis. Daarnaast is het de eerste indruk die iemand krijgt wanneer hij of zij jouw woning voor het eerst zien krijgt. Laat je inspireren met de laatste trends op het gebied van deurbeslag!

Wat is deurbeslag precies?

Eerst even een uitleg, want niet iedereen weet goed wat deurbeslag eigenlijk is. Deurbeslag is een verzamelnaam voor alles wat op of aan een deur zit. Deurkrukken vormen wellicht het belangrijkste onderdeel van deurbeslag, maar je kunt ook denken aan zaken die rond of bij de deur hangen zoals deurbellen, deurklinken, sloten en scharnieren. Tijd om te kijken naar de laatste trends op het gebied van deurbeslag.

Het hoogste segment deurkrukken groeit

Het middensegment van deurkrukken wordt de afgelopen jaren geteisterd door een slijtageslag. Het hoogste segment groeit daarentegen. Dat is het resultaat van de trend om te kiezen voor echte design deurkrukken in woningen. Naast oog voor functionaliteit krijgt men steeds meer oog voor hoe een deurkruk eruit ziet. Verder is er steeds meer vraag naar maatwerk, om een zo goed mogelijk passende deurkruk bij de inrichting van een woning te kunnen aanschaffen.

Klein, dun en minimalistisch

De vormgeving van deurkrukken is klein, dun en minimalistisch volgens de laatste trend. Strakke vormen zijn niet langer in, en ronde vormen des te meer. Wat kleur betreft zijn er ook vaak trends te ontdekken. Er is een tendens naar meer gebruik van zwart en minder gebruik van wit. Verder is het opvallend dat warmere tinten weer helemaal in zijn, terwijl dit vroeger uit den boze was. Goud was bijvoorbeeld echt een taboe, maar mag tegenwoordig gewoon weer in het deurbeslag van jouw huis naar voren komen. Dat geldt ook voor brons- en kopertinten. Bedenk wel dat deze warmere tinten erg trendgevoelig zijn, wat kan betekenen dat ze ook weer snel uit de mode raken. Neutrale RVS-tinten zijn veel minder trendgevoelig en kunnen eigenlijk altijd. Deze blijven ondanks de trend naar warmere tinten ook verreweg favoriet.

Nu weet je wat de belangrijkste trends zijn op het gebied van deurbeslag!

Beoordeel dit artikel:
[Totaal: 1   Gemiddelde:  1/5]

Hi! Ik heet Naantje en ik ben 20 lentes jong. Ik ben een echte levensgenieter en leg het liefst al deze genietmomentjes vast voor later. Ik doe dit graag via foto’s, video’s of verhalen en nu deel ik deze ook graag met jullie! Wekelijks deel ik met alle liefde mijn bevindingen, tips en tricks in en over het leven en verhalen over lifestyle onderwerpen zoals, reizen, wonen, beauty, liefde/relatie en de gezonde levensstijl. Ik schrijf deze verhalen echt uit mijn eigen visie en ik sta altijd open voor de visie van jou. Dus neem gerust contact met mij op bij eventuele vragen, opmerkingen of tips. Ik hoop dat je veel inspiratie opdoet! Liefs, Naantje

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *