Een duo rolgordijn is net even anders

By  |  0 Comments


Een duo rolgordijn is een luxe en eigentijdse variatie van het bekende rolgordijn. Het verschil is dat een duo rolgordijn uit transparante en ondoorzichtige horizontale banen bestaat. Deze schuif je langs elkaar om zo te spelen met lichtinval en de inkijk. De ondoorzichtige banen zijn iets hoger dan de transparante zodat je het gordijn ook helemaal dicht kunt doen. Duo rolgordijnen zorgen zo voor bescherming tegen fel licht, voor privacy en een fijne sfeer in huis.

Comfort en gezelligheid

In een eigentijds interieur zijn praktische oplossingen verwerkt om de ruimte en het licht optimaal te benutten. Materialen moeten eenvoudig te reinigen zijn. Een rustige en gezellige sfeer blijft daarbij belangrijk. Een duo rolgordijn hangt strak voor grote én kleine ramen en neemt weinig ruimte in. Overdag bepaal je eenvoudig zelf de hoeveelheid licht in huis of op je werkplek en ’s avonds schuif je het duo rolgordijn eventueel dicht met het bedieningskoord. Zo zorg je ook voor isolatie van geluid en warmte. In slaapkamers zijn duo rolgordijnen ook fijn, zeker als er overdag weleens geslapen wordt. Het zachte gefilterde licht geeft een prettige sfeer en je voelt je beschermd maar niet opgesloten. Een duo rolgordijn wordt ook wel dag en nacht rolgordijn genoemd.

Voor alle interieurstijlen

Een duo rolgordijn past zowel in moderne en industriële interieurs als in landelijke, vintage of Scandinavische woonstijlen. Wit en grijstinten of vrolijke kleuren komen fris en modern over. Rood, geel, blauw of groen kun je als accentkleur ook in meubels of accessoires laten terugkomen. Dit doe je bijvoorbeeld in kinderkamers, werkkamers of keukens. Beige, taupe en bruintinten geven extra warmte. Er zijn ook prachtige houtkleuren zoals eik, bamboe of mahonie voor een natuurlijke woonstijl, mooi met veel groene planten. Kijk ook goed of de tint past bij de kleuren van de vloer en de muren. Vraag eventueel een kleurstaal aan om het effect thuis alvast te bekijken.

Precies op maat

Je meet op, bepaalt de kleur van het duo rolgordijn en van de omkasting (wit, zilver of antraciet), het cassettetype en de bedieningszijde en daarna wordt je duo rolgordijn op maat geleverd. Monteren is eenvoudig met een accuboor. Binnen no time kun je heerlijk genieten van je nieuwe duo rolgordijnen.

Beoordeel dit artikel:
[Totaal: 0    Gemiddelde: 0/5]

Hi! Ik heet Naantje en ik ben 20 lentes jong. Ik ben een echte levensgenieter en leg het liefst al deze genietmomentjes vast voor later. Ik doe dit graag via foto’s, video’s of verhalen en nu deel ik deze ook graag met jullie! Wekelijks deel ik met alle liefde mijn bevindingen, tips en tricks in en over het leven en verhalen over lifestyle onderwerpen zoals, reizen, wonen, beauty, liefde/relatie en de gezonde levensstijl. Ik schrijf deze verhalen echt uit mijn eigen visie en ik sta altijd open voor de visie van jou. Dus neem gerust contact met mij op bij eventuele vragen, opmerkingen of tips. Ik hoop dat je veel inspiratie opdoet! Liefs, Naantje

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *