Ga je op reis? Dan mogen deze # dingen niet ontbreken

By  |  0 Comments

Hoera, je hebt eindelijk genoeg vrije dagen om die geweldige reis te maken. Al jaren staat een reis naar Azië op je lijstje, maar nu gaat het er echt van komen. Alleen rondreizen door India, met je partner een rondje door Japan of misschien met het hele gezin lekker naar Indonesië. Alles kan, Azië biedt voor iedereen wat moois. Inspiratie op doen voor een reis is altijd slim, maar de voorbereiding houdt meer in dan dat. Met deze lijst weet je zeker dat er niets ontbreekt als jij op reis gaat naar Azië.

1.      Een wereldstekker

Als je je telefoon bij je hebt, heb je eigenlijk alle apparatuur in één keer bij je. Je kunt de mooiste foto’s schieten, je hebt altijd een fijn muziekje bij je en in geval van nood kun je altijd hulp inroepen. Daarnaast kun je wat slimme apps installeren om altijd de weg te kunnen vinden, een kleine EHBO-gids bij de hand te hebben en de kinderen bezig te houden. Maar aan een telefoon met lege accu heb je niets. Zorg dus dat je een wereldstekker bij je hebt. Die kun je overal ter wereld in het stopcontact steken en vervolgens je apparaten opladen. Het kan soms wat langer duren, maar je hebt altijd een volle accu en dat is zeker op zo’n verre reis geen overbodige luxe. En wil je het helemaal slim aanpakken? Dan neem je een verdeelstekker mee, zodat je met één wereldstekker meerdere apparaten tegelijk op kunt laden.

2.      Een EHBO-kit

Ook wanneer je op reis bent, kun je een ongelukje krijgen. Dan is het wel zo handig als je goede ontsmettingsmiddelen en verbandspullen bij je hebt. Bovendien kunnen je darmen gemakkelijk van slag raken door het andere eten en mogelijk vervuild drinkwater. Het is daarom slim om een EHBO-kit te vullen thuis zodat je op reis altijd snel hulp bij de hand hebt. Dan kun je snel weer verder met genieten van je mooie reis. Ontdek wat er niet mag ontbreken in de verbandtrommel, hou een hoekje in je koffer vrij en zo ben je op alles voorbereid.

3.      Insectenspray

In Nederland kennen we natuurlijk de muggen op mooie zomeravonden, maar in het buitenland kom je allerhande stekende beestjes tegen. Die wil je niet op je lijf hebben, zeker niet als je het risico loopt op malaria. Zorg daarom altijd voor een flinke voorraad insectenspray mét deet. Hou jezelf de hele dag door bedekt met het spul om ongedierte geen kans te geven. Dat voorkomt jeuk en mogelijk veel erger dan dat. Hou het ongedierte van je af en geniet optimaal van al het moois dat je op je reis tegenkomt.

Beoordeel dit artikel:
[Total: 0 Average: 0]

Hi! Ik heet Naantje en ik ben 20 lentes jong. Ik ben een echte levensgenieter en leg het liefst al deze genietmomentjes vast voor later. Ik doe dit graag via foto’s, video’s of verhalen en nu deel ik deze ook graag met jullie! Wekelijks deel ik met alle liefde mijn bevindingen, tips en tricks in en over het leven en verhalen over lifestyle onderwerpen zoals, reizen, wonen, beauty, liefde/relatie en de gezonde levensstijl. Ik schrijf deze verhalen echt uit mijn eigen visie en ik sta altijd open voor de visie van jou. Dus neem gerust contact met mij op bij eventuele vragen, opmerkingen of tips. Ik hoop dat je veel inspiratie opdoet! Liefs, Naantje

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *