De variant op de Tupperwareparty: alles over de spannende Ladies Night

By  |  0 Comments


Als vrouw zal het je vast niet ontgaan zijn dat er naast de keurige tupperware feestjes een veel spannendere variant op de markt is. Met de vibratorparty heb je een echte Ladies Night waarbij verschillende speeltjes voor in bed voorbij komen. Maar wat is er nou precies zo leuk aan zo’n vibratorfeestje? En hoe gaat zo’n avond in zijn werk?

Voorwaarden

Het principe van een Ladies Night is dat je met een groep vriendinnen bij één van jullie thuis een ontspannen en leuke avond beleefd waarbij seksuele taboes worden doorbroken. Twee strenge voorwaarden: de minimale leeftijd is 18 jaar en op deze feestjes zijn mannen verboden.

Nette consulente

Tijdens deze avond komt er een consulente langs met verschillende producten voor in de slaapkamer. Dit kan variëren van massage olie en geurkaarsen tot glijmiddel en vibrators. Zij weet van alles te vertellen over de producten die ze bij zich heeft.

Vaak wordt een Ladies Night gekoppeld aan de term ‘ordinair’ en wordt er gedacht dat de consulente iemand uit de porno industrie is. Dit is absoluut een misvatting en dus niet waar. De consulenten zijn nette vrouwen die op een informatieve en leuke manier andere vrouwen wegwijs maken met de producten.

ladies night

Bron: We women

Vertrouwde omgeving

Voor veel vrouwen is het een grote drempel om een erotiekshop binnen te wandelen.

Ook het online bestellen van erotische artikelen vergt lef,  velen zijn bang dat er niet discreet genoeg wordt omgegaan met de levering aan huis. Een Ladies Night vindt gewoon bij jou thuis plaats of in het huis van één van je vriendinnen. Hierdoor begeef je je in een vertrouwde omgeving waarbij je op je gemak artikelen kunt testen en vragen kunt stellen. De consulente weet leuke anekdotes bij de producten en het is dus zeker een avond waar ook flink bij gelachen wordt. Je mag het assortiment bekijken, ruiken, aanraken en waar mogelijk zelfs proeven. Na afloop kan iedereen haar aankopen doorgeven die op een discrete manier thuis zullen worden bezorgd.

Wat kost zo’n avond?

De duur van een Ladies Night is 2,5 uur. Althans, dat is de gemiddelde tijd die wordt aangehouden door de consulente. Uiteraard kun je met je vriendinnen de avond zo lang maken als je zelf wilt. Het leuke is dat het huisfeest zelf, je niks kost. Als gastvrouw ben je alleen geld kwijt aan drankjes en hapjes, maar hoef je dus niks te betalen voor het bezoek en de presentatie van de consulente.

Beoordeel dit artikel:
[Total: 1 Average: 2]

Hi! Ik heet Naantje en ik ben 20 lentes jong. Ik ben een echte levensgenieter en leg het liefst al deze genietmomentjes vast voor later. Ik doe dit graag via foto’s, video’s of verhalen en nu deel ik deze ook graag met jullie! Wekelijks deel ik met alle liefde mijn bevindingen, tips en tricks in en over het leven en verhalen over lifestyle onderwerpen zoals, reizen, wonen, beauty, liefde/relatie en de gezonde levensstijl. Ik schrijf deze verhalen echt uit mijn eigen visie en ik sta altijd open voor de visie van jou. Dus neem gerust contact met mij op bij eventuele vragen, opmerkingen of tips. Ik hoop dat je veel inspiratie opdoet! Liefs, Naantje

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *