8 onmisbare foto’s van jouw bruiloft

By  |  0 Comments


Het inhuren van een professionele bruidsfotograaf behoort tot één van de belangrijkste onderdelen van het plannen van een bruiloft. Bij het inhuren wordt er vooral gelet op de stijl van de bruidsfotograaf. Dit komt omdat, mede door de prachtige trouwfoto’s die op Pinterest te vinden zijn, de vraag naar kwalitatief goede en speciale trouwfoto’s is gestegen. Wil jij ook dromerige en Pinterest-achtige trouwfoto’s? Zorg er dan voor dat jouw bruidsfotograaf de volgende onmisbare kiekjes van jullie kan schieten:

1. Tijdens het aankleden

Foto’s van de bruidegom die zijn vlinderdasje rechttrekt of van de bruid die geholpen wordt bij het aantrekken van haar bruidsjurk. Foto’s die gemaakt worden tijdens het aankleden zijn niet alleen sfeervol maar ook betekenisvol: ze zullen je later herinneren aan de spanning die jullie op dat moment voelden.

2. De bruidsjurk

Ben jij nu al gek op jouw bruidsjurk? Vraag dan aan de bruidsfotograaf of hij of zij mooie foto’s van jouw bruidsjurk kan maken. Bijvoorbeeld wanneer de jurk nog in de kleedkamer hangt.

3. Details van jullie look

Detailfoto’s van het kapsel van de bruid, de sieraden, de manchetknoppen van de bruidegom of jullie trouwschoenen geven extra veel sfeer wanneer ze uiteindelijk een plekje krijgen in het trouwalbum. Tip: laat de accessoires van de bruid en bruidegom apart fotograferen voor een mooi sfeerbeeld.

4. De ringen

Zonder een mooie foto van jullie ringen is de bruidsreportage niet compleet. Je kunt de ringen liggend op een mooie achtergrond laten fotograferen, maar ook wanneer jullie de ringen daadwerkelijk dragen.

5. Jullie schoenen

Grappig én leuk om te bewaren: een foto waarbij jullie naast elkaar zitten en alleen jullie schoenen worden gefotografeerd. Draagt de bruidegom kleurrijke sokken? Vergeet dan niet om deze ook te laten zien.

6. Bedankjes en uitnodigingen

Ook foto’s van de uitnodigingen en bedankjes zijn erg populair. Je kunt naast detailfoto’s ook kiezen voor foto’s die gemaakt worden wanneer bijvoorbeeld de bedankjes worden uitgedeeld.

7. De eerste blik

Extra speciaal: een foto van de bruidegom wanneer hij zijn bruid voor het eerst ziet. Ook is het leuk om bijvoorbeeld de reactie van de bruidsmeisjes te fotograferen, wanneer ze de bruid voor het eerst zien.

8. Op de dansvloer

Zijn jullie als stel gek op dansen? Vergeet dan niet om foto’s te laten maken op de dansvloer. Niet alleen foto’s van jullie eerste dans  zijn onmisbaar, maar ook tijdens het swingen aan het einde van de avond!

Welke trouwfoto is volgens jou onmisbaar? Laat het ons weten in een reactie.

Beoordeel dit artikel:
[Total: 0 Average: 0]

Hi! Ik heet Naantje en ik ben 20 lentes jong. Ik ben een echte levensgenieter en leg het liefst al deze genietmomentjes vast voor later. Ik doe dit graag via foto’s, video’s of verhalen en nu deel ik deze ook graag met jullie! Wekelijks deel ik met alle liefde mijn bevindingen, tips en tricks in en over het leven en verhalen over lifestyle onderwerpen zoals, reizen, wonen, beauty, liefde/relatie en de gezonde levensstijl. Ik schrijf deze verhalen echt uit mijn eigen visie en ik sta altijd open voor de visie van jou. Dus neem gerust contact met mij op bij eventuele vragen, opmerkingen of tips. Ik hoop dat je veel inspiratie opdoet! Liefs, Naantje

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *