Bijzonder entertainment voor een feest: een tafelgoochelaar

By  |  0 Comments


Een goed georganiseerd feest is pas écht compleet met een spectaculaire act. Het is daarom belangrijk om voor entertainment te zorgen waar mensen nog weken over na kunnen praten. Ben je op zoek naar een act die bij jouw feest of evenement past? Denk dan eens aan het inhuren van een tafelgoochelaar. In dit artikel vertellen we meer over wat een tafelgoochelaar voor jouw feest kan betekenen.

Wat is tafelgoochelen?

Een tafelgoochelaar voert trucs uit dichtbij het publiek. Dit in tegendeel tot een normale goochelaar, die vaak op een podium staat. Een goede tafelgoochelaar mengt zich tijdens het uitvoeren van de ‘close-up magic show’ tussen het publiek en loopt langs de verschillende tafels om jouw gasten te verbazen met spectaculaire goocheltrucs.

Waarom zou je een tafelgoochelaar inhuren?

Organiseer jij een evenement of een (verjaardags)feest? Dan is jouw voornaamste doel waarschijnlijk het realiseren van een gezellige middag of avond voor jouw gasten. Het inhuren van een tafelgoochelaar maakt dit nog makkelijker. Door de unieke act worden jouw gasten met elkaar verbonden. Hoe dit komt? De tafelgoochelaar loopt tijdens de act tussen het publiek door en laat elke tafel of groep gasten verwonderd achter. Het resultaat hiervan is dat er veel gespreksstof gecreëerd wordt.

Goed om te weten: een tafelgoochelaar kun je het best inzetten voor het openen van het evenement of het feest. Op deze manier ontstaat er direct een ontspannen sfeer, die hoogstwaarschijnlijk tijdens de rest van het evenement of het feest aanhoudt. Ook speelt de interactieve act in op de behoeften van de mensen. Het is namelijk zo dat genodigden van een feest of bezoekers van een evenement iets te zien of te doen willen hebben. De gasten zullen zich met een tafelgoochelaar niet vervelen.

Wat moet je weten voor je een tafelgoochelaar inhuurt?

Denk jij eraan om een tafelgoochelaar in te huren voor jouw feest of evenement? Zorg er dan voor dat je dit ruim van tevoren regelt. Ook is het goed om na te denken over wat voor goochelaar precies bij het feest en de doelgroep past. Bestaat de doelgroep voornamelijk uit volwassen, kinderen of gaat het om een gemengd publiek? Vaak kun je bij de gewenste tafelgoochelaar aangeven wat jij van de act verwacht.

De act van de tafelgoochelaar is geschikt voor leeftijden vanaf 5 jaar. Ook is het goed om te weten dat je een tafelgoochelaar buiten kunt laten optreden. Zal er veel geluid zijn tijdens jouw feest of evenement? Dan kan de tafelgoochelaar gebruik maken van een headset met versterker, waardoor iedereen met de act kan meegenieten!

Beoordeel dit artikel:
[Totaal: 0   Gemiddelde:  0/5]

Hi! Ik heet Naantje en ik ben 20 lentes jong. Ik ben een echte levensgenieter en leg het liefst al deze genietmomentjes vast voor later. Ik doe dit graag via foto’s, video’s of verhalen en nu deel ik deze ook graag met jullie! Wekelijks deel ik met alle liefde mijn bevindingen, tips en tricks in en over het leven en verhalen over lifestyle onderwerpen zoals, reizen, wonen, beauty, liefde/relatie en de gezonde levensstijl. Ik schrijf deze verhalen echt uit mijn eigen visie en ik sta altijd open voor de visie van jou. Dus neem gerust contact met mij op bij eventuele vragen, opmerkingen of tips. Ik hoop dat je veel inspiratie opdoet! Liefs, Naantje

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *