5 x inspiratie voor een bruiloft in de tuin

By  |  1 Comment


Sommigen leven jarenlang naar dit moment toe; je bruiloft. De mooiste dag van je leven. Vanzelfsprekend dus dat dit tot in de puntjes geregeld moet zijn! Zie jij het al voor je, jij en de liefde van je leven, in een ruime, dromerige, mooi aangeklede tuin? In Nederland moet je er natuurlijk maar net geluk mee hebben om de mooiste dag van je leven buiten te vieren. Durf jij het aan? We geven je 5 keer inspiratie voor een bruiloft in de tuin.

1. De aankleding

Qua aankleding kun je bij een bruiloft in de tuin je hart ophalen. Er zijn namelijk nog nauwelijks elementen te bespeuren die misschien wel niet passen bij jouw smaak. Ons advies is om één of twee accentkleuren te kiezen en de rest neutraal te houden. Lampionnen, fakkels en romantische lichtjes in deze kleuren mogen natuurlijk niet ontbreken bij een bruiloft in de tuin!

2. De ceremonie

De ceremonie is een belangrijk onderdeel van de bruiloft. Als deze goed is verlopen, zie je vaak dat zowel het bruidspaar als de gasten pas écht kunnen gaan genieten en ontspannen. Zorg ervoor dat de gasten de mogelijkheid hebben om te schuilen wanneer er een regenbui verschijnt – zonde van al die mooie kapsels en outfits!

3. Het diner

Of je nu een diner geeft voor al je gasten of het klein en intiem houdt; er zal toch moeten worden gegeten tijdens je bruiloft! Doe eens gek en zorg niet voor een luxe vijfgangendiner, maar een heerlijke picknick. Past dat naar jouw mening niet bij een bruiloft? Met de juiste aankleding is dit een romantische, gezellige en intieme gelegenheid.

4. Het feest

Naar dit moment leeft iedereen toe gedurende de dag! Een feest met ál jouw vrienden en familie om te vieren dat jij bent getrouwd met de liefde van je leven, wat is er leuker dan dat? Ook voor het feest geldt dat gasten de mogelijkheid moeten hebben om droog te kunnen staan. Vind je een partytent hiervoor niet stijlvol genoeg? Ga dan voor een sfeervolle stretchtent. Handig en praktisch tegelijk.

5. Het afscheid

Na zo’n drukke en hectische dag kan het zomaar zijn dat je niet van alle gasten uitgebreid afscheid kunt nemen. Wil jij hen een klein bedankje meegeven voor hun aanwezigheid? Maak op weg naar de parkeerplaats een hoekje hiervoor. Zeker weten dat dit ontzettend wordt gewaardeerd door alle aanwezigen!

een bedankje bij een bruiloft

Bron: Welke


Beoordeel dit artikel:
[Totaal: 0   Gemiddelde:  0/5]

Hi! Ik heet Naantje en ik ben 20 lentes jong. Ik ben een echte levensgenieter en leg het liefst al deze genietmomentjes vast voor later. Ik doe dit graag via foto’s, video’s of verhalen en nu deel ik deze ook graag met jullie! Wekelijks deel ik met alle liefde mijn bevindingen, tips en tricks in en over het leven en verhalen over lifestyle onderwerpen zoals, reizen, wonen, beauty, liefde/relatie en de gezonde levensstijl. Ik schrijf deze verhalen echt uit mijn eigen visie en ik sta altijd open voor de visie van jou. Dus neem gerust contact met mij op bij eventuele vragen, opmerkingen of tips. Ik hoop dat je veel inspiratie opdoet! Liefs, Naantje

1 Comment

  1. Kim

    27 juli 2017 at 10:30

    Wat ziet dat er romantisch uit! 🙂

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *