3 ideeën voor een origineel trouwfeest

By  |  0 Comments


Een bruiloft is natuurlijk niet zomaar iets. Zeker niet wanneer het om je eigen bruiloft gaat. Graag wil je jouw grote dag nooit meer vergeten en ook je gasten wil je het liefst een onvergetelijke en originele dag bezorgen. Toch lijkt dat in veel gevallen makkelijker gezegd dan gedaan. Hoe je dan toch een origineel trouwfeest organiseert? Aan de hand van onderstaande drie inspirerende ideeën, proberen wij je een eind op weg te helpen. Zo ben jij verzekerd van een geweldige trouwdag

1. Thema

Een leuk idee om een zo origineel mogelijke bruiloft te organiseren, is door een thema te koppelen aan je trouwdag. Daar kun je vervolgens van alles op aanpassen. Van de dresscode voor je gasten tot aan de catering op je bruiloft. Het verzinnen van een origineel thema kan ook afgestemd worden op de locatie van jouw trouwfeest. Ga je bijvoorbeeld trouwen in een kasteel of juist op een prachtig strand ergens op een zonnig eiland, dan kun je daar een mooi thema aan verbinden.

2. Doe het selfie!

Een onvergetelijke dag van je bruiloft maken is één, maar hoe zorg je ervoor dat niemand jullie trouwdag überhaupt kán vergeten? Precies, door alles vast te leggen op camera! Vandaag de dag zijn selfies nog steeds de trend. Dan is een fotohokje huren een leuke toevoeging op je bruiloft. Met deze photobooth bespaar je jezelf tevens op een dure trouwfotograaf. Je gasten kunnen namelijk eenvoudig zelf aan de slag met de selfiebox. Aan het eind van de dag levert je dat niet alleen leuke foto’s op, maar ook een aandenken aan de gasten die deze prachtige dag samen met jou hebben gevierd.

3. Trouwvervoer

Trouwvervoer speelt een belangrijke rol op bruiloften. Hier kun je namelijk eindeloos mee variëren. Kies je voor een luxe trouwauto of ga je liever te paard en wagen. De mogelijkheden zijn eindeloos! Houd uiteraard wel rekening met het weer, niemand vindt het fijn om na een flinke bui kleddernat aan te komen op een bruiloft. Let dus goed op de weersvoorspellingen en bekijk voor hoeveel mensen er vervoer nodig is.

We hopen dat je vooral veel geniet van het organiseren van je trouwfeest. Laat je fantasie de vrije loop en bekijk samen wat jullie leuk vinden om terug te zien op jullie huwelijksdag. Zo weet je zeker dat het een onvergetelijke wordt, die jullie gasten nog lang bijblijven!

Beoordeel dit artikel:
[Totaal: 3   Gemiddelde:  4.3/5]

Hi! Ik heet Naantje en ik ben 20 lentes jong. Ik ben een echte levensgenieter en leg het liefst al deze genietmomentjes vast voor later. Ik doe dit graag via foto’s, video’s of verhalen en nu deel ik deze ook graag met jullie! Wekelijks deel ik met alle liefde mijn bevindingen, tips en tricks in en over het leven en verhalen over lifestyle onderwerpen zoals, reizen, wonen, beauty, liefde/relatie en de gezonde levensstijl. Ik schrijf deze verhalen echt uit mijn eigen visie en ik sta altijd open voor de visie van jou. Dus neem gerust contact met mij op bij eventuele vragen, opmerkingen of tips. Ik hoop dat je veel inspiratie opdoet! Liefs, Naantje

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *