5 tips voor een onvergetelijk vrijgezellenfeest

By  |  0 Comments


Je wilt natuurlijk dat je trouwdag de mooiste dag van je leven wordt. Het is dan ook logisch dat je daar een groot deel van je tijd en aandacht insteekt. Toch is het belangrijk om ook je vrijgezellenfeest niet te vergeten. Tijdens je bruiloft zal je waarschijnlijk ietwat zenuwachtig zijn, omdat je graag wilt dat alles zo perfect mogelijk verloopt. Bij je vrijgezellenfeest is deze druk er niet; van dit feest kun je daarom dus des te meer genieten. Maar hoe zorg je dat niet alleen je bruiloft, maar ook je vrijgezellenfeest onvergetelijk is? Wij geven je 5 tips.

1. Neem de tijd

Je kunt het feest natuurlijk beperken tot een avondje. Er zijn ‘s avonds tenslotte genoeg leuke dingen te doen. Een diner, naar een voorstelling, uitgaan in een club: het kan allemaal! Het kan echter ook heel leuk zijn om een hele dag uit te trekken voor het feest. Zo heb je voldoende tijd voor alle activiteiten die je in gedachten had. Daarnaast schept dit ook mogelijkheden wat betreft de locatie. Als je een hele dag vrij houdt, kun je het feest ook in een andere stad houden.

eten

2. Begin met een etentje

Of je nou aan het begin van de dag start met feesten of pas ‘s avonds, het is altijd een goed idee om te beginnen met een etentje. Dit kan een chic diner zijn, maar dat hoeft niet per se. Je kunt er ook voor kiezen om te gaan brunchen, of bij iemand thuis te eten en allemaal iets mee te nemen. Door te beginnen met een hapje en een drankje zorg je ervoor dat iedereen de energie heeft om de hele dag of avond door te gaan.

3. Doe iets nieuws

Maak het feest speciaal door ergens naartoe te gaan waar je normaal niet heen zou gaan. Naar je vaste stamkroeg gaan kan immers altijd nog. Kies bijvoorbeeld voor een activiteit die je nog nooit gedaan hebt zoals karten, een Murder Mystery of een cursus cocktails maken. Dit is jouw kans om iets te doen wat je altijd al hebt willen doen!

blinddoek

Bron: Pinterest

4. Laat je verrassen

Je kunt niet alles van tevoren plannen. De leukste en meest memorabele dingen gebeuren wanneer je het niet verwacht. Ga dus mee met wat de avond brengt. Misschien hebben je vrienden wel een verrassing voor je geregeld. Probeer niet van tevoren uit te vinden wat er gaat gebeuren, maar laat je verrassen.

5. Leg het feest vast

Hoe maak je een onvergetelijk feest nog onvergetelijker? Door het vast te leggen natuurlijk! Zorg dat er tenminste één camera aanwezig is waarmee jullie alle mooie momenten kunnen fotograferen. Extra leuk is het om te kiezen voor een analoge wegwerpcamera: zo hoef je niet bang te zijn dat je dure camera beschadigd raakt tijdens het feest, en het zorgt er voor dat je een tijdje moet wachten voor je de foto’s te zien krijgt. Zo beleef je het feest weer helemaal opnieuw en word je verrast door foto’s waarvan je misschien helemaal niet meer wist dat je ze genomen had

Dit artikel werd mede mogelijk gemaakt door Ricon fotografie.

Beoordeel dit artikel:
[Total: 1 Average: 4]

Hi! Ik heet Naantje en ik ben 20 lentes jong. Ik ben een echte levensgenieter en leg het liefst al deze genietmomentjes vast voor later. Ik doe dit graag via foto’s, video’s of verhalen en nu deel ik deze ook graag met jullie! Wekelijks deel ik met alle liefde mijn bevindingen, tips en tricks in en over het leven en verhalen over lifestyle onderwerpen zoals, reizen, wonen, beauty, liefde/relatie en de gezonde levensstijl. Ik schrijf deze verhalen echt uit mijn eigen visie en ik sta altijd open voor de visie van jou. Dus neem gerust contact met mij op bij eventuele vragen, opmerkingen of tips. Ik hoop dat je veel inspiratie opdoet! Liefs, Naantje

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *