De 4 leukste cadeaus voor je vriend

By  |  0 Comments


De meeste vrouwen vinden het een hele opgave; een leuk cadeau vinden voor je vriend. Die aftershave die je hem al meerdere malen hebt gegeven is hij inmiddels zat, sieraden draagt hij niet of nauwelijks en games heeft hij inmiddels ook in overvloed. Dus waar kun je hem nog mee verrassen? Want je wil hem natuurlijk toch iets leuks geven als hij is afgestudeerd, jarig is of promotie heeft gemaakt. Wij zetten een aantal originele cadeaus op een rij waar jij niet direct aan zou denken. Succes gegarandeerd!

1. Wereld scratch map

Houden jullie van reizen en doen jullie dit het liefst samen? Geef hem dan een wereld scratch map. Op deze wereldkaart kun je eenvoudig aangeven welke landen je al hebt bezocht. Deze kras je simpelweg open. Helemaal romantisch als je alleen de landen open krast die jullie samen hebben bezocht! Hebben jullie met z’n tweeën al een vakantie gepland? Dan is het alvast open krassen van het desbetreffende land een leuke reminder!

2. Bierbrouwpakket

Wil je hem graag verassen met een stoer cadeau en is hij alles behalve materialistisch ingesteld? Dan is een bierbrouwpakket een echt passend mannencadeau. Hiermee kan hij zelf aan de slag met het brouwen van zijn eigen biertjes. Super origineel! Deze pakketten bestaan in veel verschillende soorten en prijsklassen. Zo zit er altijd wel een biersmaak tussen die hij lekker vindt.

3. Autobelettering

Is jouw vriend gek op auto’s en heeft hij het er al jaren over dat hij zijn auto wil laten bestickeren? Dan is autobelettering echt iets voor hem. Hij is absoluut verrast wanneer hij zijn auto beletterd voor de deur ziet staan! Denk bijvoorbeeld aan het logo van zijn eigen bedrijf of een animatie waar hij gek op is. Let wel op! Weet vooraf wel zeker dat deze verrassing in de smaak valt, anders kun je beter voor een minder permanent cadeau kiezen.

4. Erop uit!

Een cadeau die het altijd goed doet is het geven van een dagje uit. Met een beetje creativiteit kan dit ontzettend origineel zijn! Een etentje of een dagje samen naar de sauna doet het natuurlijk altijd goed. Maar het is ook leuk om eens te gaan voor iets heel anders. Wat dacht je ervan om hem mee te nemen op een roadtrip door Nederland? Niet alleen een leuk cadeau voor hem maar ook voor jou!

Zoals je ziet zijn er tal van mogelijkheden voor het geven van een speciaal cadeau. Wij zijn benieuwd waarmee jij jouw vriend gaat verassen. Laat het ons weten in een reactie!

Beoordeel dit artikel:
[Totaal: 1   Gemiddelde:  5/5]

Hi! Ik heet Naantje en ik ben 20 lentes jong. Ik ben een echte levensgenieter en leg het liefst al deze genietmomentjes vast voor later. Ik doe dit graag via foto’s, video’s of verhalen en nu deel ik deze ook graag met jullie! Wekelijks deel ik met alle liefde mijn bevindingen, tips en tricks in en over het leven en verhalen over lifestyle onderwerpen zoals, reizen, wonen, beauty, liefde/relatie en de gezonde levensstijl. Ik schrijf deze verhalen echt uit mijn eigen visie en ik sta altijd open voor de visie van jou. Dus neem gerust contact met mij op bij eventuele vragen, opmerkingen of tips. Ik hoop dat je veel inspiratie opdoet! Liefs, Naantje

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *