10 tips om je seksleven te verbeteren

By  |  0 Comments

Seks kan zo fijn zijn, maar soms zit je in een sleur. Je seksleven is een routine geworden en en is de zin gewoon helemaal weg. Het overkomt ieder stel wel eens. Ook is het zo dat mannen en vrouwen andere motieven hebben voor seks. Er is veel om aan te denken dus hierbij 5 tips voor haar en 5 tips voor hem om er weer helemaal zin in te krijgen.

Tips voor haar

Voor dames zal het erg herkenbaar zijn; de irritaties die hij oproept door in het huishouden te verzaken, waardoor jij alles op je moet nemen. Of een van de vele andere irritaties die ontstaan door het samenwonen met je partner. De eerste tip is dan: bespreek je ergernissen met elkaar en zoek samen naar oplossingen, zodat jullie samen je weer prettig voelen in de relatie en elkaar weer positief kunnen bekijken en je jullie seksleven sexy kunnen houden.

Een tweede tip voor het verbeteren van je seksleven, is elkaar om de beurt verwennen. Op deze manier kan je je helemaal richten op je eigen gevoelens.

Een derde tip voor een verbetering van je seksleven is door toevoeging van seksspeeltjes. Tegenwoordig zijn deze veel vrouwelijker en mooier vormgegeven en kunnen een heel nieuwe impuls aan je seksleven geven.

Tip nummer vier is opgaan in het moment. Laat de was, boodschappen, schoonmaken voor wat ze zijn. De telefoon hoef je niet op te nemen. Neem tijd voor elkaar en richt je op elkaar, soms kan dit alleen al voldoende zijn voor een frisser seksleven.

De laatste tip voor haar is sexting. Sms of WhatsApp spannende voorstellen, gewoon midden op de dag. Ga even over en weer met leuke, spannende en erotische ideeën. Zodra jullie thuis zijn, is de kans erg groot dat jullie beiden er helemaal klaar voor zijn!

Tips voor hem

Vrouwen vinden het fijn eerst te ontspannen voor een sekspartij. Een goede tip is dus langzaam op te bouwen (voorspel is belangrijk voor vrouwen) en streel eerst minder erogene zones.

Een tweede tip voor hem: maak eens een seksdate. Versier je partner tijdens een speciaal etentje helemaal opnieuw. Maak je intenties heel duidelijk vanaf het begin, dit kan leiden tot een heel sexy seksleven.

Tip nummer drie voor een verbetering van je seksleven: verwen haar oraal. Voor veel vrouwen is orale seks ideaal als voorspel en fijn om alvast in de stemming te komen. Niet alle vrouwen houden van orale seks; respecteer haar keuze en zoek dan samen verfrissende manieren met haar voorkeur in gedachten.

Een vierde tip: ga er niet van uit dat je weet wat je partner lekker vindt in bed. Luister naar haar en haar lichaam en vraag wat ze wil.

De laatste tip: snurk niet. Snurken kan niet alleen funest zijn voor de nachtrust van je partner, het is ook nog eens slecht voor je seksleven. Zin in seks verdwijnt namelijk dan op den duur. Dus ben je een snurker maar wil je wel een actief seksleven? Haal een anti-snurkmiddeltje!

Beoordeel dit artikel:
[Totaal: 3   Gemiddelde:  3/5]

Hi! Ik heet Naantje en ik ben 20 lentes jong. Ik ben een echte levensgenieter en leg het liefst al deze genietmomentjes vast voor later. Ik doe dit graag via foto’s, video’s of verhalen en nu deel ik deze ook graag met jullie! Wekelijks deel ik met alle liefde mijn bevindingen, tips en tricks in en over het leven en verhalen over lifestyle onderwerpen zoals, reizen, wonen, beauty, liefde/relatie en de gezonde levensstijl. Ik schrijf deze verhalen echt uit mijn eigen visie en ik sta altijd open voor de visie van jou. Dus neem gerust contact met mij op bij eventuele vragen, opmerkingen of tips. Ik hoop dat je veel inspiratie opdoet! Liefs, Naantje

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *