Woontrend voor 2019: fotobehang

By  |  0 Comments

Voor 2019 kon je eerder al de woontrends voor dit nieuwe jaar lezen. En dit artikel sluit hier op aan. Lees verder en ontdek welk fotobehang heel goed past bij de woontrends. Zo geef je de kamer een metamorfose in de stijl die je wenst – van de muur tot de accessoires kun je alles op elkaar afstemmen. Wist je trouwens dat je fotobehang heel makkelijk online kunt aankopen? Bezoek een specialist op het gebied van fotobehang, selecteer in de uitgebreide collectie jouw favoriete afbeelding, stem de maat af en als je het behang in huis hebt, hoef je het alleen nog maar op te plakken. Dat klinkt snel en handig toch?!

Milde kleuren in je interieur

Eén van de eerste trends voor 2019 is het gebruik van de trendkleur Spiced Honey in combinatie met milde kleuren. Ook op de muur kun je zachte kleuren terug laten komen. Bloemen behang in rustige tinten is heel passend bij deze trend. Wat dacht je bijvoorbeeld van een fotobehang met een paardenbloem tegen een natuurlijke kleur ondergrond? Of kies bijvoorbeeld voor een fotobehang met een kersenbloesem in milde kleuren. Door de uitgebreide keuze kun je zelf het beste kijken wat jou het meest aanspreekt. En wat natuurlijk het beste in de kamer past.

fotobehang woonkamer

Natuurlijke uitstraling op de muur

De trend om buiten binnen te halen blijft ook dit jaar populair. En met fotobehang heb je ontzettend veel opties in stijlen en uitstralingen. Mogelijk wil je namelijk een jungle kamer creëren, of juist uitkijken op een mysterieus bos. Van groene bomen tot witachtige berkenbomen en van bossen waar het zonlicht tussen de bomen doorschijnt tot bossen gehuld in mist, je vindt het allemaal met fotobehang. Deze trend is niet alleen leuk voor de woonkamer, ook de slaapkamer kun je in stijl aankleden.

Fotobehang met een rauwe look

In het jaar waarin we terug gaan naar de basis en rauwe, industriële tinten en accessoires de boventoon voeren, is een fotobehang met stenen of hout erg passend. Kies bijvoorbeeld een beton behang of juist een steigerhout behang. Op deze manier geef je de muur makkelijk een nieuwe look, zonder dat hier een hele verbouwing voor nodig is om de industriële look te verkrijgen.

fotobehang woonkamer

Gepersonaliseerd fotobehang

Mogelijk heb je zelf een mooie foto die goed aansluit bij de trend die je in jouw huis wilt halen. Dan moet je zeker eens kijken naar de mogelijkheden voor een gepersonaliseerd fotobehang. Zo ontvang je de foto die jij wenst, in de maten van jouw muur, voor een unieke look in huis die je nergens ander vindt.

Welke trend spreekt jou het meeste aan? En hoe past deze het beste in jouw huis met fotobehang?  

Beoordeel dit artikel:
[Totaal: 0    Gemiddelde: 0/5]

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *