3 Leuke wateractiviteiten om in de zomer te doen!

By  |  0 Comments

3 Leuke wateractiviteiten om in de zomer te doen!

De zomer is begonnen! Wil jij het bakken in de zon afwisselen met een sportieve activiteit op het water? Of je nu in de stad woont of dicht bij de natuur: er is altijd wel water in de buurt. Op verschillende locaties wordt van alles georganiseerd. Wij delen alvast 3 leuke wateractiviteiten om in de zomer te doen!

1. Spetter, spieter, spater, lekken suppen op het water!

Ze duiken tegenwoordig overal op: opblaasbare surfplanken waarop je je staand met een peddel kunt voortbewegen. Het ziet er misschien niet zo inspannend uit, maar zie je balans maar eens te houden! Suppen is heerlijke wateractiviteit om in de zomer te doen. Je kiest zelf of je alleen of met een groep vrienden het water op gaat. Wist je dat er zelfs yogalessen op een supboard worden gegeven? Het grote voordeel van deze watersport is dat het geschikt is voor iedere locatie. Het supboard neem je mee in een tas en blaas je ter plekke op met een daarvoor geschikte pomp. Of jij jouw sup nu te water laat in een gracht, aan zee of op een meertje: waterpret gegarandeerd!

2. Ga jij deze zomer relaxen op jouw eigen jacht?

Wil jij deze zomer op pad in je eigen jacht? Dat kan! Bij deze bootverhuur kun je op verschillende locaties een luxe jacht huren. Dit kan al vanaf een dag, maar ook een lekker (mid-)weekje vakantie is mogelijk op jouw gehuurde boot. De jachten zijn voorzien van een of meerdere slaapkamers, een badkamer en een keuken. Zo is jouw gezelschap van alle gemakken voorzien terwijl jullie van je vrijheid genieten op het water.

3. Een leuk dagje uit in eigen land: kanoën door de grachten van Utrecht

Met een kano door de Utrechtse grachten varen is heus niet alleen een wateractiviteit voor toeristen! De echte Utrechters gaan iedere zomer wel een keer het water op met een tas vol biertjes en lekkernijen. Doe het zoals de locals en leg aan bij één van de lege kades langs de vaarroute. Hier leg je een kleedje neer en geniet je van jouw zelf meegenomen borrel of lunch. Utrecht is een gezellige stad waar genoeg te doen is. Ga na jouw rondje kanoën dan ook zeker nog even de stad in.

Ga jij deze zomer het water op voor één van deze leuke activiteiten? Vergeet dan niet om voldoende te drinken! Zo zijn deze watercocktails zijn super lekker en handig om mee te nemen.

Beoordeel dit artikel:
[Totaal: 0   Gemiddelde:  0/5]

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *