5 redenen om deze zomer een camper te huren

By  |  0 Comments


Steeds meer Nederlanders ontdekken camperverhuur als een optie voor hun vakantie. Bovendien heeft het huren van een camper veel voordelen ten opzichte van reizen met het vliegtuig of een vakantie boeken in een hotel. In dit artikel lees je 5 redenen waarom deze zomer een camper te huren een goed idee is.

 

1. Flexibele reisbestemming en verblijf 

De voornaamste reden waarom een vakantie met een camper zo populair aan het worden is, is de flexibiliteit die je hebt. Je kunt namelijk zelf bepalen waar je naartoe rijdt en wanneer. Je zit niet vast aan een boeking, dus je kunt op ieder moment weggaan als het niet leuk is en een andere locatie opzoeken. Een camper huren biedt om deze redenen veel vrijheid. Het reizen met een camper creëert mogelijkheden wat kan leiden tot spontane gebeurtenissen, een avontuur wordt het zeker!

 

2. Meerdere reisbestemmingen in een vakantie

Het huren van een camper heeft als tweede voordeel dat je de mogelijkheid hebt om meerdere reisbestemmingen in één vakantie kunt combineren. Je kunt met een camper veel verschillende plaatsen of landen bezoeken en een relatief korte tijd. Wat dacht je bijvoorbeeld van afzakken langs de Franse Kust? Je kunt zeggen dat je maximaal kan genieten van alle verborgen pareltjes die je onderweg tegenkomt. Vergeet daarom vooral ook niet de fotomomentjes.

Lees het artikel over tips over het maken van de mooiste foto’s.

 

3. Je hebt altijd alles bij je

Een camper is een hotelkamer op wielen. Je hebt dus altijd alles bij je. Kom je een leuke picknickplek tegen? Dan zet je gewoon de camper stil en geniet je van een heerlijke lunch met vers gezette koffie. Je hoeft je dus geen zorgen te maken dat je iets mist, aangezien de camper vrijwel altijd in de buurt is wanneer je ermee reist. Of je moet het wel heel bond maken dat je na kilometers lopen erachter komt dat je iets in de camper bent vergeten. Daar gaan we maar niet vanuit.

 

4. Je huisdier kan mee op vakantie

Meestal is het mogelijk om je huisdier mee te nemen als je een camper huurt. Het is natuurlijk superleuk om je hond mee te kunnen nemen en een leuke wandeling te maken en zelfs katten kunnen mee als je een camper huurt. Wanneer je ergens parkeert, kun je gerust je dieren naar buiten laten gaan.

 

5. Een camper huren is goedkoper

De laatste maar niet onbelangrijkste reden is dat een camper huren vaak ook goedkoper is dan een vakantie boeken met het vliegtuig, zodat je meer geld overhoudt om leuke dingen van te doen tijdens je vakantie. Hebben we je overtuigd om dit jaar op vakantie te gaan met de camper? Informeer eens bij Oortgiese Campers voor de mogelijkheden om een camper te huren.

Beoordeel dit artikel:
[Totaal: 0   Gemiddelde:  0/5]

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *