Tijd voor gezonde watercocktails: 5 x water met iets extra’s voor in je Dopper 

By  |  0 Comments


Wanneer het warm weer is, is het belangrijk dat we goed drinken. En daarmee bedoelen we dan veel water. Maar veel mensen vinden water saai en smakeloos. Maar dat hoeft helemaal niet zo te zijn! Want je kunt heerlijke en gezonde watercocktails maken.

Van gembercocktails tot fruitcocktails, alle recepten zijn makkelijk in een handomdraai gemaakt. Het enige wat je nodig hebt is een Dopper fles! Verse ingrediënten erin, ijs erbij even shaken en je hebt een heerlijke gezonde watercocktail gemaakt. Hier 5 x watercocktails met iets extra’s voor in je dopper!

Dit artikel is geschreven in samenwerking met Van Helden Relatiegeschenken.

Mai Tai Dopper

Maitai is Tahitiaans voor ‘goed’ en Dopper doet graag goed! Een goed moment voor deze cocktail is wanneer de zon schijnt, of als je zou willen dat het zonnetje schijnt. Ingrediënten voor deze watercocktail: amandelsiroop, limoensap, ijsblokjes en natuurlijk water! Dopper maakt zich hard voor het verminderen van single-use plastic en het toegankelijk maken van schoon drinkwater wereldwijd. Zodat straks iedereen wereldwijd heerlijk kan genieten van deze watercocktail!

Cheery Cucumber

Is dit een bekende cocktail die iedereen bijna wel kent. Komkommer is gezond, smaakvol en heeft een reinigende werking. Een ideale cocktail wanneer je dus niet helemaal fit voelt of omdat je gisteren te diep in het glaasje hebt gekeken. We kunnen niet genoeg krijgen van komkommer! De watercocktail is een minuut klaar. Het enige wat je moet doen is de Dopper vullen met water en daar komkommer aan toevoegen.

Snowstar

Er zijn zelfs lekkere watercocktails voor in de winter. Zo is de Snowstar-cocktail een rijzende ster in het winterparadijs! Geen rookworsten, erwtensoep en chocomelk meer. Met deze watercocktail bereidt met speculaassiroop, krachtige steranijs en een vleugje kaneel geven jou het echte wintergevoel!

Flower Power

Deze cocktail is beslist geen lieverdje. De vlierbloesemsiroop van roomwitte bloemen zorgen ervoor dat dit drankje een zomerse en sappige smaak geeft. Ook werkt dit drankje detoxend. Met dit drankje kun je eigenlijk kiezen voor verschillende fruitsoorten. Populaire fruitsoorten zijn bramen, frambozen, grapefruit en citroen. Keus genoeg!

Greek Frappé

Griekenland staat bekend om zijn goden. Zo zijn er goden van de liefde, oorlog en bliksem. Maar deze cocktail mag ook wel benoemd worden tot een god. Want deze Griekse ijskoffie cocktail is goddelijk lekker! Je maakt deze cocktail door middel van suiker in de Dopper toe te voegen en hier dan 15 ml water bij te doen. Dan moet je de Dopper met veel kracht schudden zodat er een schuimlaag ontstaat. Vul de dopper daarna met ijsblokjes en schenk hem vervolgens helemaal vol met water.

Wanneer je klaar bent laat je de dopper weken in een beetje warm water met soda en behandel hem na met natuurazijn. Zo reinig je de Dopper.

Beoordeel dit artikel:
[Totaal: 4   Gemiddelde:  2.3/5]

Hi! Ik heet Naantje en ik ben 20 lentes jong. Ik ben een echte levensgenieter en leg het liefst al deze genietmomentjes vast voor later. Ik doe dit graag via foto’s, video’s of verhalen en nu deel ik deze ook graag met jullie! Wekelijks deel ik met alle liefde mijn bevindingen, tips en tricks in en over het leven en verhalen over lifestyle onderwerpen zoals, reizen, wonen, beauty, liefde/relatie en de gezonde levensstijl. Ik schrijf deze verhalen echt uit mijn eigen visie en ik sta altijd open voor de visie van jou. Dus neem gerust contact met mij op bij eventuele vragen, opmerkingen of tips. Ik hoop dat je veel inspiratie opdoet! Liefs, Naantje

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *