Beauty tips: help ik heb een vette huid

By  |  0 Comments

Krijg jij ook vette vingers als je je gezicht aanraakt? Daar schaamde ik mij tot verkort nog voor. Tot dat ik op een dag besloot om eens goed te investeren in producten voor mijn huidverzorging. Eerst heb ik online onderzoek gedaan en vervolgens ben ik producten gaan testen. Mijn moeder en ik zijn nogal proefjes fanaten, dus proefproducten genoeg om mee te experimenteren. Uiteindelijk heb ik een merk gevonden en graag vertel ik jou mijn reis naar mijn lievelingsproducten.  

Gezichtsverzorging bij een vette huid

Scrub jij je gezicht al regelmatig? Mijn gevecht tegen de vette huid startte namelijk met een gezichtsscrub. Eén à twee keer per week scrubde ik mijn gezicht met succes. Mijn huid werd direct gladder, minder vet en beginnende plekjes waren direct weg. Maar na een tijdje werd ik te goedgelovig en dacht ik dat mijn probleem nu was opgelost. Dit was een redelijk naïeve gedachte van mij, dus pakte ik de proefmonstertjes er weer bij. Ik probeerde verzorgingsproducten van Nivea tot aan Chanel. Uiteindelijk had ik mijn merk gevonden, Clinique! Ken jij dat moment van ultiem geluk en enthousiasme ineen? Dat was dit moment voor mij. Ik had mijn merk gevonden!

Clinique heeft in haar collectie verschillende stappenplannen voor je huid. Deze producten zijn gebaseerd op de soort huid die jij hebt. Stappenplan drie is voor de vette huid. Dit stappenplan werkt ontzettend goed voor mijn huid. Ieder stappen plan bestaat uit een:  

  • een Facial soap;
  • Clarifying lotion;
  • Moisturizing crème of gel.

Wanneer je huidtype 1 of 2 zou hebben, dan maak je gebruik van de crème.  De moisturizing gel van Clinique heeft een vetvrije structuur en is daarom zo fijn voor mijn vette huid.

Vette huid behandeling

Mijn lievelingsproducten van Clinique, Rituals en Dr. van der Hoog. Gezichtsreiniging, Scrub en een masker
Mijn lievelingsproducten

Na een tijdje de producten van Clinique gebruikt te hebben, merkte ik dat mijn vette huid getemd was. Wel kwam ik erachter dat een vette huid erg veel aandacht vraagt en iedere dag goed verzorgd moet worden. Er gaat geen dag meer voorbij waarin ik niet bezig ben met gezichtsverzorging. Dit is in de vorm van een hydraterend masker, een gezichtsscrub of met het reinigen van mijn gezicht op de juiste manier. Naast dat deze extra aandacht goed voor je gezicht is, is het ook nog eens goed voor de ontspanning! Dus tegenwoordig koop of pak ik een magazine, maak ik een kopje thee, zet ik de radio  aan en neem ik een gezichtsmasker. Niet alleen goed, maar ook leuk! Soms is dit een gezichtsmasker van Dr. van der Hoog zijn en de andere keer van de Hema. Eerlijk is eerlijk: ik merk het zelf heel goed aan mijn gezicht wanneer het een goedkoper masker is. Het is aan jou om op zoek te gaan naar een merk dat jij prettig vindt. Eén van mijn favoriete gezichtsmaskers is  The Rubber Mask van de The Rituals of Holi.

Het gezichtsmasker van The Rituals of Holi voor een goede hydratatie van de vette huid. The Rubber Mask.
Rituals of Holi Rubber Mask

Belangrijk bij een vette huid

Ga lekker zelf aan de slag met het experimenteren en testen van gezichtsproducten. Clinique werkt voor mijn huid, misschien dat jij meer baat hebt bij de huidproducten van The Rituals of stappenplan vier van Clinique. Informatie opzoeken is goed, maar kies altijd de beste huidbehandeling voor jouw gezicht. Deze behandeling kun jij enkel achterhalen door op avontuur te gaan en producten te testen. Wees niet bang, tegenwoordig hebben ze vaak reissetjes die jij kunt proberen. Verder is het belangrijk dat jij jouw gezicht iedere dag verzorgt met de juiste gezichtsproducten. Ben jij fan van gezichtsmaskers of gezichtsscrub? Gebruik dit dan niet te vaak, maar één  à twee keer per week, naast de reguliere verzorging.

Ik ben erg benieuwd naar jullie eigen uitkomst! Deel deze uitkomst op onze Facebookpagina, Instagrampagina of hieronder in de reacties.

Veel plezier bij jouw eigen avontuur naar het zoeken van de juiste gezichtsverzorging.

Veel liefs,

Naantje

Beoordeel dit artikel:
[Totaal: 1   Gemiddelde:  5/5]

Hi! Ik heet Naantje en ik ben 20 lentes jong. Ik ben een echte levensgenieter en leg het liefst al deze genietmomentjes vast voor later. Ik doe dit graag via foto’s, video’s of verhalen en nu deel ik deze ook graag met jullie! Wekelijks deel ik met alle liefde mijn bevindingen, tips en tricks in en over het leven en verhalen over lifestyle onderwerpen zoals, reizen, wonen, beauty, liefde/relatie en de gezonde levensstijl. Ik schrijf deze verhalen echt uit mijn eigen visie en ik sta altijd open voor de visie van jou. Dus neem gerust contact met mij op bij eventuele vragen, opmerkingen of tips. Ik hoop dat je veel inspiratie opdoet! Liefs, Naantje

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *