Spectaculaire en originele verjaardagsfeest ideeën

By  |  0 Comments

Sommige volwassenen kijken nog net zo uit naar hun eigen verjaardag als toen ze kind waren, maar voor veel mensen heeft het verjaardagsfeest iets van zijn glans verloren. Als volwassene is het een stuk meer regelwerk. Met deze leuke en originele verjaardagsfeest ideeën geef je niet alleen een feestje dat jouw gasten nog lang bij zal blijven, maar geniet je zelf ook met volle teugen van het feest. Kies het verjaardagsfeest idee dat bij jou past en vier het op je eigen manier met de mensen die je liefhebt.

Verjaadagsfeest idee 1. Vier je verjaardag in het park

Heb je een kleine woonkamer en geen tuin of dakterras waar jij jouw verjaardag kunt vieren? Breng het feest naar buiten! Je kunt je verjaardag vieren in een café, maar als je wat minder budget? Ga dan naar het bos of park. Vraag je gasten of ze een eigen campingstoeltje mee willen nemen en pak genoeg hapjes, drankjes en natuurlijk taart in voor een gezellig verjaardagsfeestje in de natuur. De kinderen vermaken zich met leuke spelletjes waardoor de volwassenen meer tijd hebben voor elkaar. Check wel even bij je gemeente of het is toegestaan om een feestje te geven in het park en wat de regels zijn.

Verjaardagsfeest idee 2. Huur een opblaasbare kroeg

Wil je jouw verjaardag lekker thuis vieren maar er wel een originele twist aan geven? Geef dan een gezellig tuinfeest in je eigen achtertuin en huur een opblaasbaar café! Zo weet je zeker dat jouw feestje door kan gaan, ongeacht de weersomstandigheden. Serveer lekkere cocktails en speciaalbiertjes in het opblaasbare café of organiseer een compleet themafeest. Je kunt kiezen uit opblaasbare kroegen in verschillende thema’s, zodat je de hele avond in stijl viert. Je maakt jouw tuinfeest extra sfeervol met mooie verlichting en leuke muziek.

Verjaardagsfeest idee 3. Varen met de hele vriendengroep

Een ander leuk en origineel verjaardagsfeest idee is een boot te huren. Nodig je vrienden en familie uit voor een gezellige middag of avond op het water. In verband met het weer is dit is wel het leukst om te doen als je jarig bent in het voorjaar of de zomer. Huur bij slecht weer een grotere boot met een binnenruimte. Kies van tevoren een mooie plek uit om te varen, op niet al te veel afstand zodat je gasten de opstapplek makkelijk kunnen bereiken. Vaak is het mogelijk om zelf koffie, taart en andere snacks en drankjes mee te nemen. Wellicht heb je zelf een grote sloep of ken je iemand met een boot die je mag lenen. Veel vaartuigen kun je daarnaast huren zonder dat je een vaarbewijs nodig hebt.

Beoordeel dit artikel:
[Totaal: 0   Gemiddelde:  0/5]

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *