Een winterfeest organiseren? Ontdek deze 3 geweldige winterattracties!

By  |  0 Comments

Ben jij ook altijd in voor een feestje? Dan is het soms zoeken naar een aanleiding om een mooi feest te organiseren. Weet je het echt niet? Kies dan gewoon het seizoen als thema voor je nieuwste party. Organiseer bijvoorbeeld een winterfeest? Wij hebben 3 geweldige tips voor je op een rij gezet waarmee je het feest helemaal compleet maakt.

1. Actief sneeuwfeest als winterfeest

Wat is er nu meer winters dan sneeuw? Precies, niets. Organiseer daarom een winterfeest dat helemaal in het thema van sneeuw staat. Met een beetje geluk ligt er echte sneeuw, maar anders kun je altijd op zoek naar een sneeuwkanon. Organiseer een wedstrijd sneeuwpop bouwen, leg een hindernisbaan voor sleeërs aan en maak een heuse koek-en-zopie kraam van de tent. Want of je nu het midden of zuiden des lands een winterfeest houdt: een partytent is altijd handig in dit seizoen! Huur een partytent in Leeuwarden of kies voor partytentverhuur in de Achterhoek als je in die regio woont, en maak het aangenaam gezellig voor al je bezoekers door de tent te verwarmen met heaters en lekkere fleecedekens.

2. Relaxed winterfeest

Een winterfeest hoeft niet altijd maar vol actie en spanning en sensatie te zijn. Sommige mensen vinden het voldoende om gezellig met elkaar te kletsen tijdens een rustige middag. Toch kun je ook hier gemakkelijk het actieve element inbrengen. Organiseer bijvoorbeeld een quiz met heuse winterweetjes en steek de barbecue aan zodat iedereen lekker in beweging blijft en elkaar alsnog tegen het lijf loopt. Een winterbarbecue organiseren gaat met deze 3 tips nog net een beetje beter dus doe daar vooral je voordeel mee.

3. Feestdagen inbegrepen bij een winterfeest

Natuurlijk is het ook in januari en februari nog winter, maar een winterfeest in de laatste maanden van het jaar kan niet anders dan in het teken staan van de feestdagen. Zorg voor een leuke verloting waar je bezoekers een cadeautje kunnen scoren als voorbereiding op de feestdagen. En hoe geweldig is het om een kerstboom met uitgebreide verlichting neer te zetten? Of om een levende kerststal te maken en een heuse kerstman mét bel rond te laten lopen? De feestdagen een beetje dichterbij halen in de donkerste dagen van het jaar kan natuurlijk nooit kwaad, je bezoekers zullen je dankbaar zijn.

Een winterfeest organiseren kun je op vele manieren aanvliegen. Kijk welk winterfeest het beste bij jou en jouw budget past en maak er iets moois van met zijn allen!

Beoordeel dit artikel:
[Total: 0 Average: 0]

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *