Een refurbished iPhone XR, een verstandige keuze

By  |  0 Comments

Een leven zonder laptop, tablet of smartphone is bijna niet meer voor te stellen. Zoals elk jaar kijken de meeste mensen hals reikend uit naar de nieuwste releases en zijn ze echt verheugd als de nieuwe apparatuur nog meer snelheid en nog meer gebruiksvriendelijkheid beloven. Maar je wilt ook je budget in de gaten houden waardoor je niet altijd een van de eersten bent die bijvoorbeeld een nieuwe iPhone aanschaft op het moment dat hij op de markt komt. Heb je er wel eens aan gedacht dat je een nieuwe iPhone ook met een aanzienlijk prijsvoordeel kunt kopen, zoals bijvoorbeeld een refurbished iPhone XR?

Verschil tweedehands en refurbished iPhone XR

De tweedehands markt voor elektronica is al jaren oud. Je kunt er televisies, computers en telefoons voor een prikkie kopen. Je hoeft dus maar een blik te werpen op het aanbod van verschillende online kanalen waar je een tweedehands iPhone kunt aanschaffen en je ziet ongetwijfeld een iPhone XR als occasion, voor een bijzonder interessante prijs. Je loopt echter wel een aantal risico’s mocht je besluiten op een dergelijk aanbod in te gaan. De iPhone XR is echt een toestel dat intensief gebruikt wordt. Dat is waarschijnlijk ook de reden waarom jouw interesse gewekt is. De kans bestaat dat je tweedehands iPhone XR van binnen verontreinigd is. Ook kunnen een aantal onderdelen versleten zijn, of op het punt staan uit te vallen. De meeste aanbieders van tweedehands goederen, zeker particuliere eigenaars, bieden je geen of nauwelijks garantie. Deze risico’s loop je niet als je een refurbished iPhone XR koopt. Wat prijs betreft ben je nog steeds een stuk goedkoper, vergeleken met de nieuwwaarde. Een refurbished iPhone XR is volledig gereinigd en goed nagekeken. Alle onderdelen die niet meer volgens de specificaties werken, zijn vervangen, zodat de refurbished iPhone XR eigenlijk voor de volle 100% functioneert. 

Wat mag je van refurbished iPhone XR verwachten?

Je kunt haarscherpe foto’s en selfies maken met de zeer goede 12 MP backcamera en de 7 MP frontcamera. Videobeelden leg je vast in een 4K Ultra HD-kwaliteit, zelfs bij slow motion-opnames tot een framerate van 60 beelden per seconde. Schiet je nog meer beelden per seconde, dan krijg je nog steeds een haarscherpe 1080p HD-kwaliteit. Je games en je films bekijk je op het contrastrijke 6,1 inch Retina display en door de zeer snelle A12 chipset en de quad-core grafische processor lopen alle beeldovergangen natuurlijk en zonder haperingen. Je kunt een refurbished iPhone XR bestellen met een interne opslag van 64 GB, 128 GB of 256 GB. Ben je een dagje op het water? Neem gerust je iPhone XR mee; door zijn IP67-classificatie is het geen probleem als een toevallige hoge golf hem nat maakt.

Service en kwaliteit 

Een perfecte kwaliteit refurbished iPhone XR koop je online bij Phonely. De refurbished smartphones zijn niet alleen van vorige eigenaars, maar zijn ook afkomstig uit restpartijen of showroommodellen. Ze geven je niet alleen twee jaar garantie, maar bieden je ook de mogelijkheid om je aankoop achteraf, in drie termijnen te betalen.

Beoordeel dit artikel:
[Totaal: 1   Gemiddelde:  5/5]

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *