Easywalker, paden op de lanen in…

By  |  0 Comments

Lekker naar buiten gaan met je kind is gezond. Zodra de weersomstandigheden het toelaten, is het een goed plan om met je kind op pad te gaan.  Buitenzijn heeft een aantal positieve effecten op jou en je kind en met een fijne kinderwagen of buggy is het extra leuk. Met de Easywalker kun je alle kanten op; heerlijk de paden op en de lanen in.

Comfortabel en gebruiksvriendelijk

Met een Easywalker kinderwagen of buggy zit je kind comfortabel en het gebruikersgemak van een dergelijk kwaliteitsproduct maakt het uitje voor jou ook stukken leuker. Het ontwerp van deze kinderwagen staat bekend om het prettige rijcomfort, de compactheid en de gebruiksvriendelijkheid. EasyWalker heeft verschillende typen en je kunt kiezen voor het model wat het beste bij jouw wensen past. De Easywalker modellen zijn niet alleen van een hoge kwaliteit, maar hebben ook nog een betaalbare prijs. En natuurlijk wil het oog ook wat, daarom zien ze er ook nog eens erg leuk en trendy uit.

Easywalker, van buggy tot complete kinderwagen

De kinderwagens en buggy’s van Easywalker rijden erg prettig. Ze zijn er in een compacte versie of je kunt kiezen voor een kinderwagen of buggy met alles erop en eraan. Neem bijvoorbeeld de EasyWalker Mini uitvoering met 4-wiel aandrijving. Hij straalt misschien eenvoud uit, maar de opties zijn enorm. De buggy met de verstelbare standen, waarbij je het kindje zelfs helemaal plat kunt liggen, zorgt dat je kind al vanaf de geboorte in iedere positie kan zitten of liggen. Hij is geschikt voor bijna alle autostoeltjes zodat je kind gewoon door kan slapen na de autorit. Deze buggy heeft net zoals veel andere modellen van Easywalker een wasbare en comfortabele inlay en ergonomische handgrepen. Daarnaast zijn er nog vele andere voordelen, zoals een grote zonnekap en regenhoes. Alle kinderwagens en buggy’s van Easywalker zijn gemakkelijk in te vouwen. Een ander voorbeeld is de Harvey All Terrain start set van dit merk. Een complete set met een kinderwagen, reiswieg, voetenzak, autostoeladapter en een hoogteadapter. Er is zelfs een speciale winteruitvoering met een gewatteerde kinderwagen en voetenzak. Van welke versie je ook gebruik maakt, je ervaart altijd een enorm rijcomfort en gebruiksgemak.

Buiten zijn is gezond

In de buitenlucht zijn is goed voor jou én je kindje. Zo heeft het bij de ouders bijvoorbeeld een goede invloed op het kortetermijngeheugen, maar het heeft ook een positief effect op mentale vermoeidheid en zorgt het voor minder stress. Ook de kans op ontstekingen wordt verminderd. Ook bij kinderen draagt het op een positieve manier bij aan de gezondheid. Het zonlicht zorgt voor aanmaak van vitamine D, het is goed voor de oogspieren en het zorgt dat allerlei lichamelijke systemen beter functioneren. Door regelmatig in de buitenlucht te zijn, slapen ze vaak ook beter. Al die voordelen nodigen uit om lekker met je kindje op pad te gaan.

De belangrijkste missie

Voor welke Easywalker versie je ook kiest, je kiest altijd voor kwaliteit en een mooi design. Bij het ontwerp van de Easywalker modellen wordt bewust gekozen voor hoogwaardige materialen en fraaie designs. De missie van dit label is belangrijk en eenvoudig: zorgen dat het nog makkelijker wordt om met je kind op stap te gaan, ongeacht waarheen.

Beoordeel dit artikel:
[Totaal: 0   Gemiddelde:  0/5]

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *