Zin om je iPhone 7 te versieren?

By  |  0 Comments


Ook zin in fancy iPhone 7 hoesjes die je outfits extra glans geven? Tegenwoordig vind je zo veel leuke ontwerpen en designs, er zijn zelfs hoesjes die geïllustreerd zijn door begaafde jonge kunstenaars. Zo geef je een echt fashion statement. En bovendien neem je je telefoon overal mee naartoe en ben je er de hele dag druk mee in de weer. Dat vraagt om een goede bescherming. De meeste iPhone 7 hoesjes zijn stevig, beschermend, schokbestendig en liggen prettig in de hand. Ze zijn voorzien van de juiste uitsparingen voor knoppen en aansluitingen en je kunt ze eenvoudig omwisselen. Ga dus zelf ook voor verschillende coole, chique en vrolijke prints. En aangezien de meeste iPhone 7 hoesjes goed betaalbaar zijn, kun je er verschillende uitzoeken, passend bij verschillende outfitjes.

Hardcases en flipcases

Bij de nieuwste iPhone 7 hoesjes heb je keuze uit verschillende materialen en modellen. De hardcases hebben een sterke kunststof achterkant en bumper. Daarnaast kun je kiezen voor een siliconen bumper, die niet alleen de zijkanten en de hoeken, maar ook de onder- en bovenkant beschermt. Door de grip vaste oppervlak aan de zijkanten blijft deze stevig in je hand liggen. De flipcases of wallet modellen van stevig leer zijn voorzien van een sluitband met krachtige magneetsluiting, een zachte binnenkant voor je telefoon en drie vakjes voor pasjes of briefgeld. Opvallend en heel cool zijn de geraffineerde en chique marmermotieven in allerlei kleuren, vaak gecombineerd met houtprints. Om alvast in de reissfeer te komen, zie je tropische dieren en bloemen, motieven van de wereldkaart, vervoersmiddelen en camera’s afgebeeld. En grappige hoesjes quotes en verwijzingen naar fashion of je favoriete voedsel op iPhone 7 hoesjes laten een stukje van je persoonlijkheid zien.

Siliconen iPhone 7 hoesjes

Je ziet dezelfde hippe printjes op de hardcases, flipcases en op de siliconen hoesjes terugkomen. Bij de flexibele siliconen iPhone 7 hoesjes, vaak voorzien van extra kussentjes in de hoeken, vind je verder compacte maar stevige transparante cases in verschillende effen tinten. Deze laten het design en de kleur van je iPhone optimaal uitkomen. Daarnaast zie je transparante en niet transparante cases met prints van bijvoorbeeld ogen, lippen, streepjes, mandala’s of sterretjes. Voor glamourpoezen  is er keuze uit verschillende glittercases in metallic kleuren. De glitters zie je in de vorm van sterretjes, vallende kleine glittertjes, blaadjes of flonkerende grafische patronen, echte blikvangers. Zo’n hip hoesje is niet alleen leuk voor jezelf maar ook als cadeautje voor je beste vriendin(nen).

Beoordeel dit artikel:
[Totaal: 0   Gemiddelde:  0/5]

Hi! Ik heet Naantje en ik ben 20 lentes jong. Ik ben een echte levensgenieter en leg het liefst al deze genietmomentjes vast voor later. Ik doe dit graag via foto’s, video’s of verhalen en nu deel ik deze ook graag met jullie! Wekelijks deel ik met alle liefde mijn bevindingen, tips en tricks in en over het leven en verhalen over lifestyle onderwerpen zoals, reizen, wonen, beauty, liefde/relatie en de gezonde levensstijl. Ik schrijf deze verhalen echt uit mijn eigen visie en ik sta altijd open voor de visie van jou. Dus neem gerust contact met mij op bij eventuele vragen, opmerkingen of tips. Ik hoop dat je veel inspiratie opdoet! Liefs, Naantje

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *