Tips voor het financieren van jouw woning

By  |  0 Comments


De woningen op de huidige markt zijn enorm gestegen in waarde. Woningen zijn schaars verkrijgbaar en worden daardoor verkocht tegen zeer hoge bedragen. Het financieren van een woning wordt dus steeds lastiger gemaakt. Wij geven jou graag een aantal tips voor het financieren van jouw woning. Wellicht wordt het voor jou op deze manier makkelijker om in de toekomst een huis te kunnen financieren. Lees snel verder en ontdek meer over het financieren van jouw woning in de toekomst! 

 

Energiebesparende maatregelen 

Onder bepaalde voorwaarden is het mogelijk om energiebesparende voorzieningen via een hypotheek te kunnen financieren. Tegenwoordig mag dat tot 106 procent van de woningwaarde; in plaats van 100 procent. Een zuinige centrale verwarming, isolatie, zonnepanelen of dubbel glas kunnen een bijdrage leveren aan het verhogen van de hypotheek. Het geld wat wordt uitgegeven voor de energiebesparende maatregelen moet wel aantoonbaar zijn; dit kan door middel van de facturen. Klinkt dit jou interessant in de oren? Laat je dan goed voorlichten. De juiste hypotheekadviseur kan jou veel meer informatie geven over energiebesparende maatregelen. 

 

Crypto investeringen 

Het is je vast niet ontgaan dat veel mensen enorm zijn gestegen in vermogen door een investering in de Crypto. In een redelijke korte tijd is de koers gestegen tot een enorme hoogte. De positieve verhalen komen uitgebreid aan bod in het nieuws. Veel mensen hebben geld verdiend, maar ook zeker veel mensen hebben geld verloren met de crypto investering. Deze verhalen hoor je zelden, omdat niemand hier trots op is. De sterke wisseling van de koers maakt het niet eenvoudig om altijd succesvol te handelen in de Cryptomunten. Het is een behoorlijke uitdaging om de munt op het juiste moment te kopen en vervolgens weer te gaan verkopen. Een financiering van je huis kan dus mogelijk worden gemaakt door een crypto investering, als je succes beleeft. De Crypto levert absoluut geen garantie voor het financieren van jouw woning. Als je geen risico wil lopen kan je beter kijken naar de voor jou betaalbare woningen. Op deze manier kom je in de toekomst niet voor eventuele verrassingen te staan. Waag jij de gok? Beslis hier om jouw eth kopen

 

Overwaarde vorige woning 

Er is sprake van een overwaarde als bij de verkoop van jouw woning de opbrengst hoger is dan je hypotheek. Bij het aanvragen van een hypotheek voor een nieuwe woning wordt er rekening gehouden met deze overwaarde; dit noemen we de bijleenregeling. De overheid stimuleert jou om de overwaarde van jouw woning te gebruiken voor jouw nieuwe woning.

Voor meer informatie kan je natuurlijk altijd contact opnemen met jouw hypotheekaanbieder.

 

 

Beoordeel dit artikel:
[Totaal: 0   Gemiddelde:  0/5]

Hi! Ik heet Naantje en ik ben 20 lentes jong. Ik ben een echte levensgenieter en leg het liefst al deze genietmomentjes vast voor later. Ik doe dit graag via foto’s, video’s of verhalen en nu deel ik deze ook graag met jullie! Wekelijks deel ik met alle liefde mijn bevindingen, tips en tricks in en over het leven en verhalen over lifestyle onderwerpen zoals, reizen, wonen, beauty, liefde/relatie en de gezonde levensstijl. Ik schrijf deze verhalen echt uit mijn eigen visie en ik sta altijd open voor de visie van jou. Dus neem gerust contact met mij op bij eventuele vragen, opmerkingen of tips. Ik hoop dat je veel inspiratie opdoet! Liefs, Naantje

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *