Zo geef je jouw deuren in huis een nieuwe look

By  |  0 Comments


De deuren in je huis spelen een grote rol in hoe het er thuis komt uit te zien. Als jij niet tevreden meer bent met de uitstraling van je deuren, kan het goed zijn om hier verandering in te brengen. Je kunt ervoor kiezen om nieuwe deuren aan te schaffen, maar al het materiaal nog in een prima staat verkeert kun je er ook voor kiezen om jouw huidige binnendeuren een make-over te geven. Hoe je dit kunt doen? Wij vertellen je hoe je jouw deuren in huis een nieuwe look kunt geven!

Een likje verf

Een eerste manier om je binnendeuren een andere uitstraling te geven, is door deze te verven. Een likje verf kan wonderen doen, want hierdoor kunnen jouw binnendeuren er meteen anders uit gaan zien. Vooral als je al een lange tijd niets aan je deuren veranderd hebt en deze dus al voor een lange tijd dezelfde kleur hebben, kan het tijd zijn voor iets nieuws. Als je jouw deuren een verfbeurt wilt geven is goede verf van groot belang. Hiervoor kan Sikkens verf goed van pas komen. Je kunt ervoor kiezen om je huidige kleur weer mooier te maken, maar ook een compleet nieuwe kleur kiezen is een goede mogelijkheid. Het kan voor jouw interieur bijvoorbeeld een mooi effect hebben als je een contrast in huis creëert.

Als je ervoor kiest om jouw binnendeuren te schilderen, is een goede voorbereiding essentieel. Ten eerste is het belangrijk om te kijken naar de staat van jouw deuren. Maak bovendien jouw deuren goed schoon voordat je begint met schilderen. Wat handig is om te doen, is om eerst een grondverf of primer aan te brengen. Zo hecht de verf beter en heeft het bovendien een mooie deklaag. Het eindresultaat kan er hierdoor mooier uit komen te zien. Een goede grondverf/primer nodig? De Sikkens rubbol bl rezisto primer is zeker het overwegen waard.

Raampjes

Beschikken jouw binnendeuren over raampjes? Dan is het een optie om deze te vervangen. Want door andere raampjes in je deuren te laten zetten, zullen deze er gelijk anders uitzien. Het kan een mooi effect hebben als je kiest voor dezelfde soort raampjes in verschillende deuren. Zo wordt jouw interieur een mooi samenhangend geheel. Of je nu kiest voor gewoon glas of gekleurd glas mooi vindt: je kunt allerlei kanten op. Hierdoor is het mogelijk om het perfect te laten passen bij jouw wensen.

Klinken en sloten

Als je al een lange tijd niets hebt veranderd aan je binnendeuren, dan is het goed mogelijk dat ook de klinken en sloten er niet mooi meer uitzien. Je kunt ervoor kiezen om deze een goede smeerbeurt te geven, maar het is uiteraard ook mogelijk om deze te vervangen. Het aanbod aan klinken en sloten voor binnendeuren is enorm, dus je kunt echt iets kiezen wat bij jouw wensen en interieurstijl past. Nieuwe klinken en sloten kunnen jouw deuren een boost geven, want het heeft nu toch een andere look dan voorheen.

Is het materiaal van jouw binnendeuren nog goed, maar wil je wel iets veranderen aan de look van de deuren in huis? Dan kunnen deze tips hierboven goed van pas komen. Het is zeker mogelijk om jouw deuren een make-over te geven. Wanneer je dit doet zorg je ervoor dat de deuren weer voor een lange tijd mee kunnen. Je hebt hier dan ook voorlopig geen omkijken meer naar.

Beoordeel dit artikel:
[Totaal: 0   Gemiddelde:  0/5]

Hi! Ik heet Naantje en ik ben 20 lentes jong. Ik ben een echte levensgenieter en leg het liefst al deze genietmomentjes vast voor later. Ik doe dit graag via foto’s, video’s of verhalen en nu deel ik deze ook graag met jullie! Wekelijks deel ik met alle liefde mijn bevindingen, tips en tricks in en over het leven en verhalen over lifestyle onderwerpen zoals, reizen, wonen, beauty, liefde/relatie en de gezonde levensstijl. Ik schrijf deze verhalen echt uit mijn eigen visie en ik sta altijd open voor de visie van jou. Dus neem gerust contact met mij op bij eventuele vragen, opmerkingen of tips. Ik hoop dat je veel inspiratie opdoet! Liefs, Naantje

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *