4 dingen die je moet weten over de Tesla Cybertruck!

By  |  0 Comments


Ah, de Tesla Cybertruck: de piek op de kerstboom, de top onder de toppers, de lekkerste en duurste whisky die je kunt vinden. Het mag duidelijk zijn: er zijn veel redenen om van de Tesla Cybertruck te houden. Ben je nou benieuwd naar die redenen? Lees dan vooral verder. Wij geven je 4 dingen die je moet weten over de Tesla Cybertruck.

 De Tesla Cybertruck: futuristische gepantserde wagen

Als je nog nooit hebt gehoord van de Tesla Cybertruck en nog nooit een foto hebt gezien, dan kunnen we ons voorstellen dat je een beetje verbaasd bent als je hem voor het eerst ziet. Hoewel het technisch gezien een auto is, lijkt de Tesla Cybertruck meer op een gepantserde legerwagen. De Tesla Cybertruck heeft dan ook een heel futuristisch design en een gepantserd exterieur. Niet direct wat je zou verwachten van een Tesla. Met zo’n bijzonder uiterlijk wordt de Tesla Cybertruck waarschijnlijk een immens populaire trouwauto.

Tesla Cybertruck heeft een grote actieradius

Tesla staat bekend om zijn elektrische auto’s met hoge topsnelheden en grote actieradius. Maar als het gaat om de actieradius, dan overtreft de Tesla Cybertruck de andere modellen helemaal. Er komen 3 varianten van de Tesla Cybertruck. De meest uitgebreide variant – de zogeheten Tri Motor AWD – heeft een actieradius van maar liefst 800 KM. Daar kom je dus wel een (flink!) eindje mee.

Behoorlijk trekvermogen van de Tesla Cybertruck

Laten we eerlijk zijn: Tesla’s staan over het algemeen niet bekend om hun geweldige trekvermogen, al zijn veel van de Tesla modellen wel beschikbaar met trekhaak. De Tesla Cybertruck doet er echter nog een schepje bovenop met een groot trekvermogen. De Tesla Cybertruck Tri Motor AWD heeft namelijk een trekvermogen van meer dan 6.350 kilo. Wauw!

Wat zijn de prijzen van een Tesla Cybertruck?

Als echte Nederlanders vragen we ons nu waarschijnlijk af: maar wat kost dat nou?! De exacte prijzen in Nederland zijn nog niet bekend, maar vooralsnog lijkt het erop dat het basismodel van de Tesla Cybertruck zo’n $39,900 gaat kosten, het middenmodel zo’n $49,900 en het topmodel zo’n $69,900.

Vooralsnog wordt er verwacht dat de Tesla Cybertruck vanaf eind 2021 te bestellen is, want dan zou de auto in productie moeten gaan. Ben jij nou één van de bofkonten die daadwerkelijk een Tesla Cybertruck gaat kopen? Laat het ons dan even weten. We rijden graag een rondje mee.

Beoordeel dit artikel:
[Totaal: 0   Gemiddelde:  0/5]

Hi! Ik heet Naantje en ik ben 20 lentes jong. Ik ben een echte levensgenieter en leg het liefst al deze genietmomentjes vast voor later. Ik doe dit graag via foto’s, video’s of verhalen en nu deel ik deze ook graag met jullie! Wekelijks deel ik met alle liefde mijn bevindingen, tips en tricks in en over het leven en verhalen over lifestyle onderwerpen zoals, reizen, wonen, beauty, liefde/relatie en de gezonde levensstijl. Ik schrijf deze verhalen echt uit mijn eigen visie en ik sta altijd open voor de visie van jou. Dus neem gerust contact met mij op bij eventuele vragen, opmerkingen of tips. Ik hoop dat je veel inspiratie opdoet! Liefs, Naantje

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *