Spectaculair tuinfeest organiseren? 3 onmisbare elementen

By  |  0 Comments

De zomer is een ideale periode om een gezellig tuinfeest te organiseren. Gooi wat lekkers op de barbecue, geniet van een koel drankje en neem de tijd om gezellig met je vrienden, familie en buren te kletsen. Zorg voor wat quality time met je gasten door ieders kinderen vermaakt te houden, bijvoorbeeld door een luchtkussen te huren. Deze elementen mogen absoluut niet missen op jouw hippe en sfeervolle tuinfeest!

1. Een barbecue vol heerlijke hapjes

Tijdens jouw feest in de tuin zal het je gasten aan niets ontbreken. De overheerlijke geur van eten op de barbecue zorgt voor rammelende magen. Om niet heel de tijd bezig te zijn met de barbecue kun je jouw gasten vragen om hapjes mee te nemen. Zo kun je, naast het vlees, de vis en de groenten van de barbecue, bijvoorbeeld smikkelen van Turks brood met smeersels en lekkere gezonde salades. Natuurlijk worden er ook overheerlijke drankjes geschonken. Grijp deze kans aan om samen met je gasten creatieve cocktails te maken.

2. Een versierde partytent

Een partytent zorgt voor sfeer en is onmisbaar op die momenten dat je niet weet wat het weer gaat doen. Bouw de tent het liefst al een dag van tevoren op, zodat je op de feestdag zelf niets meer aan je hoofd hebt. Je kunt een partytent kopen maar deze zijn ook te huur. Een feesttent zorgt niet alleen voor bescherming bij regen maar biedt ook de nodige schaduw tijdens warme dagen. Vergeet de partytent niet te versieren met lampjes om jouw tuin te veranderen in een spetterende feestlocatie.

3. Feestelijke muziek

Zonder de juiste muziek is jouw tuinfeest niet compleet. Hou bij het organiseren van je tuinfeest dan ook tijd vrij voor het compileren van de perfecte playlist. Bij de ultieme zomerhit denk je meteen weer terug aan dat ontspannen gevoel van een vakantie vol zon, zee en strand. Deze zomerhits van 2019 mogen in ieder geval niet ontbreken in jouw afspeellijst.

4. Spelletjes voor de kinderen

Zolang de kids zich lekker vermaken met elkaar heb je geen kind aan ze. Huur bijvoorbeeld een springkussen waarop ze zich helemaal kunnen uitleven of zet diverse spellen uit in de tuin. Zowel kinderen als volwassenen waarderen een potje Twister, Jenga of badminton. Je kunt nog een prijs hangen aan de uitslag van het spel. De winnaar mag als eerste opscheppen van het dessert. Wedden dat iedereen zich voor de volle 100% inzet?

Beoordeel dit artikel:
[Total: 0 Average: 0]

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *