4 handige apps waarmee jij makkelijk je kleding koopt

By  |  0 Comments

Shoppen, wij zijn er dol op. Online vanuit onze luie stoel het winkelmandje vullen of gezellig met vriendinnen nieuwe boetiekjes ontdekken in de stad. En dankzij de smartphone wordt het shoppen nóg leuker. Er zijn tegenwoordig namelijk tal van handige apps die kleding kopen nog leuker en makkelijker maken. Van een app waarmee je persoonlijke stylingtips krijgt tot apps met de beste aanbiedingen en laatste trends. Je kunt het zo gek niet bedenken of er is een shopping app voor.

1. De klantenkaart app

Wie kent het niet: je staat met je armen vol nieuwe aanwinsten bij de kassa, om er vervolgens achter te komen dat je klantenkaart nog thuis ligt. Met een klantenkaart app zoals PasNL of Stocard heb je altijd en overal al je klanten- en kortingspassen bij de hand. Je slaat eenvoudig je klantengegevens digitaal op. Zo heb je geen uitpuilende portemonnee met pasjes meer en loop je nooit korting of spaarpunten mis. De barcode kan door de winkelmedewerker eenvoudig gescand worden vanaf het scherm van je smartphone.

2. Shop de look app

Wil jij ook altijd weten waar die BN’ers, fashionista’s en influencers hun kleding hebben gescoord? Ook daarvoor zijn er tegenwoordig verschillende shopping apps die uitkomst bieden. Bijvoorbeeld de LIKEtoKNOW.it app. Hiermee kom je er in één klik achter waar je die toffe broek of die fantastische jas koopt. Maak een screenshot of upload een foto van Instagram of Pinterest en de app geeft je alle productinformatie. Sterker nog, je kunt het item meteen zelf online shoppen.

3. Kopen en verkopen

Voor unieke tweedehands designerkleding kan je terecht bij apps als Next Closet, Rebelle en United Wardrobe. Shop bij Next Closet bijvoorbeeld rechtstreeks uit de kast van bekende modeliefhebbers als Jetteke van Lexmond, Cecile Narinx of Carolien Spoor. Ook kan je je eigen merkkleding verkopen, zodat je zelf weer kunt shoppen voor nieuwe items. Niet alleen prettig voor je bankrekening, maar ook duurzaam en beter voor het milieu.

4. Je persoonlijke styliste

Een eigen styliste die precies weet wat bij jouw stijl past en welke items nog ontbreken in je garderobe. Het klinkt ons als muziek in de oren. Jou ook? Gelukkig zijn er verschillende apps die hierop inspelen. Een voorbeeld daarvan is The Hunt. Deze app is onderdeel van een fashion community. Je vindt er trends, kunt er shoppen én om stylingadvies vragen. Is jouw goede voornemen voor 2019 om juist minder te shoppen? Dan is een app als Your Closet of Smart Closet misschien wel wat voor jou. Deze virtuele stylisten helpen je om je bestaande garderobe te organiseren en de beste kledingcombinaties te maken.

Met de juiste apps kan je dus niet alleen heel makkelijk online aankopen doen, maar ook nog eens op de hoogte blijven van alle trends en aanbiedingen. Welke apps en webshops zijn jouw favoriet? Wij zijn benieuwd! Laat het ons weten in een reactie.

Beoordeel dit artikel:
[Totaal: 1    Gemiddelde: 5/5]

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *