Zo pimp je die saaie brandblussers!

By  |  0 Comments


Het is wetenschappelijk bewezen dat een saaie kantoorinrichting niet motiverend is en daardoor de productiviteit verlaagt. Daarnaast maakt een blitse kantoorinrichting natuurlijk een goede eerste indruk op (potentiële) klanten. Om deze reden zien we steeds vaker dat bedrijven veel tijd, moeite en geld steken in hun kantoorinrichting. En als je dan je kantoor helemaal naar jouw visie hebt ingericht, kan zo’n verplichte, knalrode brandblusser best een doorn in het oog zijn.

Natuurlijk is het belangrijk om een brandblusser in je pand te hebben en we willen je dan ook zéker aanraden om de benodigde brandblusser(s) aan te schaffen. Maar om je brandblusser(s) iets beter bij je kantoorinrichting te laten passen, hebben we een aantal tips voor je om je brandblusser te versieren. Uiteraard op een verantwoorde manier, want veiligheid gaat boven alles!

Brandblusser pimpen tip 1: Planten, planten en planten

Planten zijn hartstikke hot op het moment. Iedereen wil het liefst in zijn eigen ‘urban jungle’ wonen en werken. Mensen voelen zich namelijk veel sneller op hun gemak in een omgeving waar planten zijn. Planten kun je dan ook goed gebruiken om je kantoor én brandblusserkasten op te fleuren! Gebruik kleine potjes met verschillende plantjes, plaats deze op je brandblusserkast en zorg er zo voor dat de kast perfect in het decor past. Zorg echter wel dat de deur van de brandblusserkast vrij toegankelijk blijft. Heb je nou een losse brandblusser in je pand en dus geen brandblusserkast? Dan kun je hier geen plant op plaatsen, gezien toegang tot een brandblusser niet gehinderd mag worden. Wat je dan wel kunt doen om je brandblusser te pimpen? Hang een plankje boven de blusser en plaats daar leuke plantjes op. Geeft hetzelfde effect!

Brandblusser pimpen tip 2: Muurkunst

In plaats van je brandblusser camoufleren om deze zo beter in het decor van je kantoorpand te laten plaatsen, kun je het ook helemaal anders aanpakken. Laat bijvoorbeeld je brandblusser juist onderdeel uitmaken van je design. Gebruik muurstickers of andere muurkunst om je brandblusser op te nemen als een waar kunstwerk.

Brandblusser pimpen tip 3: Aan de slag met verf

Tot slot kun je – in plaats van het gebied rondom de brandblusser te versieren – natuurlijk ook de brandblusser zelf versieren met een creatief laagje verf. Zorg er daarbij wel voor dat je bij experts nagaat welke verf je hier het best voor kunt gebruiken. Geen tijd of zin om zelf aan de slag te gaan met je brandblussers? Er worden tegenwoordig ook een heleboel design brandblussers verkocht met allerlei unieke ontwerpen. Daar zit ongetwijfeld dus ook iets bij wat perfect past bij jouw kantoorinrichting.

Met deze tips verander je de brandblussers in jouw pand van doorn in het oog tot pronkstuk, dat weten we zeker! Laat je ons weten hoe jij jouw brandblussers hebt gepimpt?

Beoordeel dit artikel:
[Totaal: 0   Gemiddelde:  0/5]

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *