Een mooie nazomer beleven doe je in Peloponnesos

By  |  0 Comments

Afscheid nemen van iets of iemand is bijna nooit leuk. Dit geldt ook wanneer je afscheid moet nemen van sommige seizoenen. Hoewel sommige mensen weinig met de warmte van de zon hebben, geniet vrijwel iedereen van het feit dat het langer licht is, je je niet continu in dikke lagen kleding hoeft te hijsen om warm te blijven en het leven in de heerlijke buitenlucht. Nu de zomer van 2018 vrijwel voorbij is, moeten we ons klaarmaken voor de herfst en de winter. Ben je hier absoluut nog niet klaar voor? Stap in het vliegtuig en ga naar Griekenland. Tijd om het prachtige Peloponnesos te verkennen!

Vakantievieren in Griekenland

In plaats van het bestrijden van je post vakantiedip, kun je er ook voor kiezen nog een lekkere reis naar Griekenland te boeken voor de nazomer. Waarom moet je nou hier naartoe? Dit derde grootste Griekse district is een pareltje om te ontdekken. Het heeft zoveel te bieden, dat er voor ieder wat wils te vinden is. Houd je van mooie natuur, lekker eten, cultuur of gezellige Grieken? Look no further!

Vele wonderen der natuur

Peloponnesos heeft veel te bieden. Het is daarom zonde om de hele vakantie op dezelfde plek te blijven. Veel leuker is het natuurlijk om een rondreis door Peloponnesos te maken. Zo kun je je stranddagen afwisselen met een beetje cultuur snuiven. Bekijk het theater waar vroeger vele tentoonstellingen werden gehouden of wandel over de wedstrijdbaan waar Olympische atleten vroeger streden om de winnaarstitel. ’s Avonds bezoek je een baai om de zon te bekijken die langzaam ondergaat in de zee.

Azuurblauwe zee én ruig landschap

Geniet van het ultieme vakantiegevoel door uit te kijken over de azuurblauwe zee, terwijl je  in een havenplaatsje op een terrasje een glaasje Ouzo drinkt. Griekser dan dit kun je het haast niet krijgen! Als je genoeg stranddagen gehad hebt en even een ander landschap als uitzicht wilt, duik je dieper het land in, om via een ruig landschap uiteindelijk de bergdorpjes te bereiken. Een plaatje op zich. De zandkleurige dorpjes doen zo sprookjesachtig aan, dat je het gevoel hebt in een verhaal te stappen. Overal zijn kleine Griekse restaurantjes te vinden, maar de kans is groot dat je bij een Griek uitgenodigd wordt om te komen eten. De gastvrijheid van de Grieken is verbazingwekkend. Onbekend of niet, ze maken graag kennis met andere mensen en andere culturen.

Kijk jij uit naar een nazomer vol cultuur, natuur, zon, warmte, liefde en goed eten en drinken? Waag de sprong in het diepe en bezoek Peloponnesos. Dan ben je verzekerd van een mooie afsluiting van jouw zomer. Wil je goed voorbereid op vakantie gaan? Deze dingen mogen niet ontbreken!

Beoordeel dit artikel:
[Totaal: 1   Gemiddelde:  5/5]

Hi! Ik heet Naantje en ik ben 20 lentes jong. Ik ben een echte levensgenieter en leg het liefst al deze genietmomentjes vast voor later. Ik doe dit graag via foto’s, video’s of verhalen en nu deel ik deze ook graag met jullie! Wekelijks deel ik met alle liefde mijn bevindingen, tips en tricks in en over het leven en verhalen over lifestyle onderwerpen zoals, reizen, wonen, beauty, liefde/relatie en de gezonde levensstijl. Ik schrijf deze verhalen echt uit mijn eigen visie en ik sta altijd open voor de visie van jou. Dus neem gerust contact met mij op bij eventuele vragen, opmerkingen of tips. Ik hoop dat je veel inspiratie opdoet! Liefs, Naantje

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *