Echte mannenzaken!

By  |  0 Comments


Tegenwoordig worden veel zaken sterk beïnvloed door media hypes. Alles wordt liever, schattiger en minder ruig. Veel mensen denken waarschijnlijk met weemoed terug aan hun jeugd toen mannen nog echt mannen konden zijn en nieuwe jongere generaties zijn zich er niet eens van bewust hoe het vroeger ging waarschijnlijk. Toch zien we steeds meer een tendens komen dat er weer meer wordt terug gegrepen op dat oude mannelijke gevoel.

Alles voor mannen

Op dit mannen blog kun je allerlei dingen vinden die erg veel te maken hebben met mannelijke hobby’s zoals: het onderhoud van de auto, hoe richt je een mancave in en dingen over bier drinken en dergelijke. Dit is maar een kleine onderdeel van de site. Het is een soort van blog die voortdurend nieuwe content heeft. Met weer nieuwe ideetjes of nieuwe activiteiten. Het zijn geen gevaarlijke dingen of extreme dingen. Maar gewoon leuke dingen die veelal de meeste mannen wel kan boeien. Snelheid, coole gadgets en nog veel meer.

Het spreekt natuurlijk voor zich dat het vrouwen ook vrij staat dit te ondernemen, maar de site is toch wel sterk gericht op de mannelijke bezoeker. Ben je al nieuwsgierig geworden? Neem dan snel een kijkje en laat je verrassen door de grote diversiteit.

Maar het kan ook helemaal anders

Een andere website die ook een leuke insteek heeft de site met tips voor mannen. Dit is totaal andere koek, maar wederom speciaal gericht op mannen. Hier worden allerlei tips voor mannen gegeven. De insteek van deze site is ook gericht op lifestyle en bepaalde activiteiten die erbij horen worden uitgediept. Het gaat vooral over gezondheid, afvallen en gezonde manier van leven. Het probeert mannen een houvast te geven om te beginnen met afvallen. Tips om af te vallen. Lekkere recepten die gemakkelijk te maken zijn maar toch nog steeds lekker. Van die recepten die ervoor zorgen dat je je dieet ook echt vol kan houden.

Daarnaast richt het zich ook erg op ontspanning dat is namelijk erg goed voor gezond lichaam en geest. Af en toe eens op vakantie gaan of even helemaal niks doen is het net zo belangrijk als gezond eten en veel sporten en dergelijke. Een gezonde geest in een gezond lichaam dat houden ze zich een beetje voor. Het zijn wel vrij strakke schema’s als je het allemaal probeert te doen. Je kunt ook gewoon een paar dingetjes kiezen om iets gezonder te leven. Ook dat helpt al enorm natuurlijk.

Beoordeel dit artikel:
[Totaal: 0    Gemiddelde: 0/5]

Hi! Ik heet Naantje en ik ben 20 lentes jong. Ik ben een echte levensgenieter en leg het liefst al deze genietmomentjes vast voor later. Ik doe dit graag via foto’s, video’s of verhalen en nu deel ik deze ook graag met jullie! Wekelijks deel ik met alle liefde mijn bevindingen, tips en tricks in en over het leven en verhalen over lifestyle onderwerpen zoals, reizen, wonen, beauty, liefde/relatie en de gezonde levensstijl. Ik schrijf deze verhalen echt uit mijn eigen visie en ik sta altijd open voor de visie van jou. Dus neem gerust contact met mij op bij eventuele vragen, opmerkingen of tips. Ik hoop dat je veel inspiratie opdoet! Liefs, Naantje

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *