Zo organiseer je een onvergetelijk trouwfeest

By  |  0 Comments


Een bruiloft wordt vaak omschreven als een van de mooiste dagen uit je leven. Wij geven je 3 manieren waarop je een onvergetelijk trouwfeest kunt organiseren. Van het boeken van een professionele bruiloft DJ tot het doe-het-selfies maken in een zogenaamde photobooth.  

Onvergetelijk trouwfeest tip #1 – Professionele bruiloft DJ

Jullie trouwfeest. Een feest om nooit te vergeten. Een feest waarop alles tot in de puntjes geregeld moet zijn en waarbij jullie vanzelfsprekend niets aan het toeval willen overlaten. Muziek mag dan natuurlijk niet ontbreken. Of jullie wensen zich nou laten omschrijven als rustige achtergrondmuziek tijdens het avondmaal en daarna feestelijke muziek om al die calorieën weer weg te dansen (huwelijksreis, dus zwembroek en bikini), een bruiloft DJ draait precies dat wat bij jullie muzieksmaak past en kan zelfs op verzoeknummers van de gasten ingaan. Dus wat dachten jullie van een DJ boeken? Wanneer jullie kiezen voor een professionele bruiloft DJ van bijvoorbeeld SKYFLY – passend bij jullie wensen en muzieksmaak – dan kiezen jullie voor:

  • Een ervaren DJ tegen heldere all inclusive prijzen
  • Dansgarantie van 100%
  • Reserve professionele bruiloft DJ’s in geval van nood

Bij het huren van een bruiloft DJ kunnen jullie er ook voor kiezen om allerlei extra’s te boeken: confetti, streamers, LED uplights, een bruiloft band of een live artiest. Die laatste brengt ons bij het volgende.

Onvergetelijk trouwfeest tip #2 – Akoestische live muziek

We blijven nog even in muzikale sferen, want de volgende tip om een onvergetelijk trouwfeest te organiseren heeft te maken met akoestische live muziek. Akoestische live muziek is vaak muziek die raakt en daardoor veel meer binnenkomt dan bijvoorbeeld een eigengemaakte playlist die men door speakers hoort. Met deze vorm van muziek kan door de live artiest(en) eenvoudig worden ingespeeld op de setting, de sfeer en de aanwezige gasten. Door jullie verzoeknummers op die manier ten gehore te laten brengen, maakt het jullie trouwfeest persoonlijker en meer “eigen”. Wat dachten jullie van een op maat gemaakt lied over jullie lovestory? Meer eigen dan dat is onmogelijk.

Onvergetelijk trouwfeest tip #3 – Say cheese!

Wat geen mission impossible is, is het huren van een zogenaamde photobooth of fotohokje. Zo’n photobooth werkt volautomatisch en het simpele recept hiervoor is al volgt:

  1. Stap voor de camera
  2. Kies een fotogadget uit
  3. Klik op het scherm wanneer jullie er klaar voor zijn
  4. Tel af samen met het scherm
  5. Say cheese!

Na 3 foto’s rollen er aan de zijkant van het fotohokje automatisch 2 gelijke foto strips met jullie selfies naar buiten. Zo hebben jullie een aandenken aan de gasten én aan jullie trouwfeest.

Tegen welke van onze tips om een onvergetelijk trouwfeest te organiseren zeggen jullie: ja, wij willen?

Beoordeel dit artikel:
[Totaal: 0   Gemiddelde:  0/5]

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *