Vrijgezellenfeest organiseren; 4 originele ideeën

By  |  0 Comments


Een vrijgezellenfeest moet een onvergetelijke ervaring zijn. Niet alleen voor de bruid of bruidegom maar ook voor alle aanwezigen! Welk type activiteit je kiest hangt af van de wensen van de bruid of bruidegom. Denk bijvoorbeeld aan een actief of juist creatief vrijgezellenfeest. Voor wie binnenkort een vrijgezellenfeest gaat organiseren hebben wij 4 originele (en coronaproof) ideeën op een rij gezet.

Onvergetelijk vrijgezellenfeest organiseren: ga curlen

Curling is een fantastisch uitje om te doen met je vriendengroep. Je hoeft hier niet super sportief voor te zijn. Het is namelijk laagdrempelig, hilarisch en iedereen kan al snel uit de voeten met de veger. Tijdens een curling clinic komen jullie erachter of curling jullie teamsport is. Terwijl je je evenwicht probeert te behouden op het gladde ijs, probeer je op een creatieve manier om de steen zo dicht mogelijk in het midden van de gekleurde cirkels te krijgen. De verleiding is groot om de bezem te gebruiken om de steen een tikje in de juiste richting te geven, maar dit is niet toegestaan.

Avontuurlijk vrijgezellenfeest organiseren: Expeditie Robinson

Neem het als teams tegen elkaar op tijdens spectaculaire Expeditie Robinson proeven (wat waarschijnlijk dit jaar wel een nieuw seizoen krijgt). Jullie worden verdeeld over verschillende eilanden en proberen elkaar af te troeven tijdens testen die draaien om behendigheid, samenwerken en heel veel plezier. Dit vrijgezellenuitje valt bovendien geheel coronaproof uit te voeren. Dus ook ideaal voor stellen die in 2021 willen gaan trouwen en hun vrijgezellenfeest hebben als er maatregelen gelden. Lees ook onze tips over het organiseren van een onvergetelijk trouwfeest.

Sportief vrijgezellenfeest organiseren: kleiduiven schieten

Richten, volgen en schieten maar! Kleiduiven schieten is een leuke activiteit voor zowel mannen als vrouwen. Onder leiding van gediplomeerde instructeurs schiet je met een geweer met daarin hagelpatronen op de kleiduif. Dit is een soort schoteltje. Na een paar schoten heb jij de smaak waarschijnlijk flink te pakken.

Origineel vrijgezellenfeest organiseren: drive-in bioscoop

Met jullie vriendengroep naar de favoriete film van de bruid of bruidegom kijken? Dat doe je in stijl door een drive-in bioscoop af te huren. Deze kan geplaatst worden waar je maar wilt: op het strand, een plein of parkeerplaats. Vanuit het comfort van je eigen auto kijken jullie een leuke film. De drive-in bioscoop heeft een bijzondere sfeer. Je bevindt je in je eigen wereld, want in tegenstelling tot in de bioscoop hoeven jullie de bank niet te delen met volslagen vreemden. Na afloop praten jullie onder het genot van een hapje en een drankje na.

Beoordeel dit artikel:
[Totaal: 0   Gemiddelde:  0/5]

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *