Dit zijn de 5 mooiste motorroutes van Nederland!

By  |  0 Comments


Hoewel Nederland er niet bekend om staat, zijn er aardig wat mooie motorroutes te vinden. Daarom worden er in dit artikel 5 Nederlandse motorroutes besproken die jij een keertje moet hebben gedaan. Misschien dat je sommige van deze routes al hebt gebruikt, maar er zal zeker een route tussen zitten die op jouw bucketlist zal gaan.

Tip: voordat je vertrekt is het belangrijk om de motorolie, remschijven, accu en dat soort zaken te checken. Zijn bepaalde onderdelen aan vervanging toe? Ga op zoek naar de juiste motoronderdelen in deze webshop en vervang ze voordat je vertrekt!

1. Geniet van de Veluwe

De eerste motorroute die het overwegen waard is, is een route waarbij jij 210 kilometer door de Veluwe rijdt. Daarnaast kom je ook nog eens een mooi kasteel tegen bij de Rijn. Deze route is een garantie voor mooie plaatjes.

2. De Elfstedentocht voor motorrijders

Het is al een tijd geleden geweest sinds de laatste Elfstedentocht. Gelukkig kun je ook via de motor alle Friese steden bezoeken. Elke stad heeft wel weer iets unieks, en door het Friese landschap rijden geeft een geweldig gevoel.

3. Veel bochten in tukkerland

Deze route is wellicht wel de mooiste van Nederland. Je rijdt namelijk door mooie heuvels en kleurrijke heidevelden in de regio Twente. Deze route heeft als bijkomend voordeel dat er veel bochten zijn, waardoor het een leuke uitdaging is voor menig motorrijder.

4. Door de Limburgse heuvels

Met deze route maak je een rondje van 114 kilometer met Maastricht als begin en eindpunt. Je ontdekt via deze route de Limburgse heuvels via misschien wel de meest kronkelig wegen die in Nederland te vinden zijn.

5. Afwisseling in Brabant

Met deze route rijd je helemaal in het zuiden van Brabant, af en toe steek je zelfs de grens over bij onze zuiderburen. Dit gebied staat bekend om de vele bossen, wat ideaal is voor een pauze in een rustige omgeving. Vergeet alleen niet bij het ontdekken van het bos een goed motorslot te gebruiken. Je wilt immers niet voor verrassingen in de middle of nowhere komen te staan.

Beoordeel dit artikel:
[Total: 1 Average: 5]

Hi! Ik heet Naantje en ik ben 20 lentes jong. Ik ben een echte levensgenieter en leg het liefst al deze genietmomentjes vast voor later. Ik doe dit graag via foto’s, video’s of verhalen en nu deel ik deze ook graag met jullie! Wekelijks deel ik met alle liefde mijn bevindingen, tips en tricks in en over het leven en verhalen over lifestyle onderwerpen zoals, reizen, wonen, beauty, liefde/relatie en de gezonde levensstijl. Ik schrijf deze verhalen echt uit mijn eigen visie en ik sta altijd open voor de visie van jou. Dus neem gerust contact met mij op bij eventuele vragen, opmerkingen of tips. Ik hoop dat je veel inspiratie opdoet! Liefs, Naantje

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *