Moederdag: top 3 activiteiten

By  |  0 Comments


Moederdag is in het leven geroepen om je moeder een dag in het zonnetje te zetten. En zeg nu eerlijk; af en toe is het toch heerlijk om de rollen eens om te draaien en je moeder lekker in de watten te leggen? Want dat verdient ze! Heb jij inspiratie nodig hoe je haar het best kunt verrassen? Wij zetten drie top activiteiten voor je op een rijtje.

1. High tea

Een high tea suf? Welnee! Wat is er nu fijner dan lekker bijkletsen met je moeder onder het genot van liters thee en héél veel zoetigheid? En wanneer je een beperkt budget hebt, organiseer je gewoon je eigen high tea. Op deze manier heb je zelf in de hand hoe gezond of ongezond de hapjes zijn en hoe lang je high tea ongeveer gaat duren.  Ben je 18 jaar of ouder? In dat geval kan het een leuk alternatief zijn om je moeder te verrassen met een high wine of een wijnproeverij.

2. Fotoshoot

Elke moeder vindt het leuk om een foto van haar kinderen aan de muur te kunnen hangen; geen uitzonderingen. Daarom is een fotoshoot op Moederdag altijd een goed idee. Zeker als ze al maanden of jaren zeurt wanneer jij en je broers of zussen nou eens tijd kunnen maken voor een nieuwe foto. Wil je het professioneel aanpakken of wil je haar echt verrassen? Dan is het huren van een photobooth een leuk idee.

3. Naar zee

Weer of geen weer, het is altijd lekker om een dagje naar zee te gaan. Dus of je nu de dag doorbrengt in een strandtentje met een warme kop thee of chocolademelk of lekker op het strand ligt te bakken; je moeder zal het zeker waarderen. Gegarandeerd succes voor een moeder-kind dag! Heb je een wat ruimer budget? Dan is het zeker aan te raden om je moeder direct te trakteren op een weekendje weg. En als jullie niet zo’n fan zijn van het strand, laat je je moeder gewoon een leuke stad uitkiezen. Kunnen jullie heerlijk samen door de winkelstraten slenteren of musea bezoeken!

Natuurlijk hoef je niet per se iets samen met je moeder te ondernemen. Ieder klein gebaar wordt immers gewaardeerd. Dus wanneer je niet zo veel tijd hebt om veel moeite te doen voor deze dag, is een klassiek ontbijtje of bed of bosje bloemen ook altijd goed.

Fijne Moederdag voor jou en je moeder!

Beoordeel dit artikel:
[Totaal: 0   Gemiddelde:  0/5]

Hi! Ik heet Naantje en ik ben 20 lentes jong. Ik ben een echte levensgenieter en leg het liefst al deze genietmomentjes vast voor later. Ik doe dit graag via foto’s, video’s of verhalen en nu deel ik deze ook graag met jullie! Wekelijks deel ik met alle liefde mijn bevindingen, tips en tricks in en over het leven en verhalen over lifestyle onderwerpen zoals, reizen, wonen, beauty, liefde/relatie en de gezonde levensstijl. Ik schrijf deze verhalen echt uit mijn eigen visie en ik sta altijd open voor de visie van jou. Dus neem gerust contact met mij op bij eventuele vragen, opmerkingen of tips. Ik hoop dat je veel inspiratie opdoet! Liefs, Naantje

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *