5 tips voor een onvergetelijke fotoshoot met je vriendinnen

By  |  0 Comments


Voor het maken van foto’s, leg je de leukste momenten van jou en je vriendinnen vast. Maar willen jullie een keer net even iets anders? Lees dan hieronder onze vijf tips die een fotoshoot met vriendinnen onvergetelijk maken. 

1. Polaroidcamera

Digitale fotocamera’s zijn niet meer weg te denken. Van onze telefoons tot enorme spiegelreflexcamera’s. Maar heb je weleens gedacht aan een polaroidcamera? Doe een stapje terug in de tijd. Beleef de spanning van hoe de foto eruit komt te zien. Het niet digitaal hebben van een foto, maar het ook echt kunnen vasthouden, maakt jullie foto extra speciaal.

2. Wegwerpcamera

De wegwerpcamera kennen we vooral van vroeger. Goedkoop, makkelijk, overal mee naartoe te nemen en het resultaat is één grote verrassing. Leuk als jullie een dagje met elkaar op stap gaan om vervolgens, als de foto’s zijn ontwikkeld, deze samen tijdens een meidenavond met elkaar te bekijken.

3. Huur jullie eigen fotohokje!

Een gegarandeerd succes tijdens elke meidenavond en feestje, is het fotohokje. Hoe werkt het? Heel simpel! Samen met je vriendinnen stap je achter het gordijn, kiezen jullie allemaal een toffe gadget uit (zoals een snor, hoed of een gekke muts) en strike a pose! Na drie foto’s rolt er automatisch een printje van jullie selfies uit het fotohokje. Mocht er wifi beschikbaar zijn, dan kunnen jullie de foto’s ook nog eens direct op Instagram en Facebook delen.

4. Tripod

We kennen allemaal wel de selfie stick. En ook al maak je hiermee al veel betere foto’s dan wanneer je de camera in de hand houdt, heeft de selfie stick ook een aantal nadelen. Zo staat de vriendin die de selfie stick vasthoudt, er vaak wat vreemd op. Zij is namelijk vooral bezig om iedereen ook echt op de foto te krijgen. Daarnaast zijn selfies toch net iets leuker als je er niet elke keer hetzelfde opstaat. De oplossing hiervoor is de tripod. Dit is een statief met drie poten waarop je de camera kan vastzetten. Zet vervolgens je camera op de timer en jullie fotoshoot met originele poses kan beginnen!

5, Locatie, locatie, locatie

Niet alleen een originele manier van een foto maken, zorgt voor een onvergetelijke fotoshoot met vriendinnen, net zo belangrijk is de locatie. Die witte muren of die knuffels op je bed, komt ons nu wel bekend voor. Ga naar buiten! Kies voor de achtergrond van jullie fotoshoot voor het strand, bos of een gekleurde graffiti muur.

Hopelijk hebben de bovenstaande tips geïnspireerd. Wij wensen je veel plezier met de vriendinnen fotoshoot!

Beoordeel dit artikel:
[Total: 0 Average: 0]

Hi! Ik heet Naantje en ik ben 20 lentes jong. Ik ben een echte levensgenieter en leg het liefst al deze genietmomentjes vast voor later. Ik doe dit graag via foto’s, video’s of verhalen en nu deel ik deze ook graag met jullie! Wekelijks deel ik met alle liefde mijn bevindingen, tips en tricks in en over het leven en verhalen over lifestyle onderwerpen zoals, reizen, wonen, beauty, liefde/relatie en de gezonde levensstijl. Ik schrijf deze verhalen echt uit mijn eigen visie en ik sta altijd open voor de visie van jou. Dus neem gerust contact met mij op bij eventuele vragen, opmerkingen of tips. Ik hoop dat je veel inspiratie opdoet! Liefs, Naantje

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *