3 tips voor een geweldige dag met de familie

By  |  0 Comments

Een geweldige dag met je familie beleven; het gebeurt eigenlijk veel te weinig. Toch zijn dit de dagen waar je nog lang aan terugdenkt. Lees vooral verder als je ideeën wil opdoen om weer zo’n geweldige dag met je familie te beleven. Doe leuke activiteiten en geniet van heerlijk eten en gezelligheid tijdens het gourmetten. Sluit het af met een leuk bordspel onder het genot van een drankje en je hebt een geweldige dag met je familie.

Doe leuke activiteiten

Leuke activiteiten doen met de familie is altijd een goed idee. Het is wel belangrijk om rekening te houden met het hele gezin. Het is wel leuk om iets te doen wat je normaal niet zo snel zal doen.  Het leren van de salsa dans of een djembé sessie zal je familie nog lang bij blijven en daarnaast ook voor een lach op hun gezicht zorgen. Natuurlijk is het kiezen van een activiteit zoals bowlen of een speurtocht ook hartstikke leuk. Jij weet het beste wat jouw familie het leukst vindt.

Gourmetten

Om de dag af te sluiten is gourmetten perfect. Hiermee hoeft niemand in zijn eentje in de keuken te staan om het eten voor te bereiden. Je geniet met z’n allen van het eten en bent gezellig met elkaar.  Kleine kinderen vinden het ook geweldig om hun eigen eten te bereiden. Zelfs de inkopen doen voor het gourmetten hoeft u niet zelf te doen. Er zijn bedrijven die jou verschillende pakketten kunnen bieden met alle soorten vlees. Hierbij zijn ook bijgerechten inbegrepen. Heb je geen gourmet set? Ook dit is geen probleem. Bij deze sites kan je ook een gourmetset huren. Je wordt dus geheel ontzorgd en kunt genieten van het gourmetten en van de gezelligheid met je familie. Wil je zelf je eten voor het gourmetten halen, maar heb je geen inspiratie voor gourmet recepten? Er is op het internet veel informatie te halen.

Leuk bordspel onder het genot van een drankje

Om de dag na de activiteit en het gourmetten af te sluiten is het leuk om een bordspel te doen. Dit is altijd gezellig, al zit er natuurlijk altijd wel een net te fanatieke broer of zus tussen. Je kan er ook voor kiezen om een spel te ontwerpen voor je familie. Dit kost wel wat tijd, maar kan heel gezellig worden. Een ander leuk idee is om het spel ‘wie ben ik?’ te spelen. Hierbij moet de buurman een naam voor jou verzinnen en dit op een papiertje schrijven. Dit papiertje moet jij op je hoofd plaatsen en jij mag dan raden wie je bent. Kortom, er zijn veel spellen die gespeeld kunnen worden onder het genot van een drankje.

Beoordeel dit artikel:
[Totaal: 0   Gemiddelde:  0/5]

Hi! Ik heet Naantje en ik ben 20 lentes jong. Ik ben een echte levensgenieter en leg het liefst al deze genietmomentjes vast voor later. Ik doe dit graag via foto’s, video’s of verhalen en nu deel ik deze ook graag met jullie! Wekelijks deel ik met alle liefde mijn bevindingen, tips en tricks in en over het leven en verhalen over lifestyle onderwerpen zoals, reizen, wonen, beauty, liefde/relatie en de gezonde levensstijl. Ik schrijf deze verhalen echt uit mijn eigen visie en ik sta altijd open voor de visie van jou. Dus neem gerust contact met mij op bij eventuele vragen, opmerkingen of tips. Ik hoop dat je veel inspiratie opdoet! Liefs, Naantje

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *