4 x toepassingen voor stickers

By  |  0 Comments


Stickers, vroeger deelde de juffrouw ze uit wanneer je een goed cijfer had gehaald of een klusje had verricht. Vandaag de dag worden stickers steeds vaker gebruikt als een effectief reclamemiddel. Veel grote en kleine merken ervaren namelijk het gemak van stickers omdat ze gemakkelijk te gebruiken zijn, relatief weinig kosten, ze in korte tijd een groot publiek kunnen bereiken en omdat stickers de binding met een merk enorm kunnen vergroten. Maar hoe kun je stickers het best gebruiken? Wij zetten de 4 beste toepassingen van reclamestickers op een rijtje!

1. Op straat of op de muur

Eén van de beste manieren om je stickers gemakkelijk en snel op te laten vallen is natuurlijk door ze op straat op te plakken! Lantaarnpalen, muren (kan ook op kantoor), vrijwel alle plekken die je op straat tegenkomt en waar mensen tegenaan lopen kunnen een geschikte plek vormen om je stickers op te plakken. Kies uiteraard bij voorkeur druk bezochte plekken zodat jouw stickers zoveel mogelijk mensen bereiken. Let wel op, niet overal mag je zomaar stickers opplakken. Kijk dus even goed waar je begint met plakken!

2. Autobestickering

Een andere hele goede plek om je stickers op te plakken is natuurlijk op je auto. Autobestickering wordt dan ook steeds populairder. Met je auto kom je namelijk in korte tijd op veel verschillende plekken waardoor jouw stickers in een rap tempo een enorm publiek kunnen bereiken. Let er natuurlijk wel even op dat je de juiste soort stickers gebruikt voor op de auto. Niet alle soorten reclamestickers zijn namelijk geschikt om zomaar op je auto te plakken. Het is wellicht een iets duurdere investering maar je zult zien dat dit het geld dubbel en dwars waard is!

3. Deel uit!

Nog meer stickers kwijtraken? Deel ze uit! Heb je goed in kaart gebracht wie jouw doelgroep is? Bekijk dan waar jouw doelgroep zich het meeste ophoudt en begin met het uitdelen van stickers! Daarbij kun je denken aan festivals of bijvoorbeeld aan open dagen of andere evenementen. Indien je doelgroep tevreden is over jouw stickers zullen ze deze maar al te graag overal en nergens opplakken. Ideaal natuurlijk aangezien de stickers zich vanzelf verspreiden zonder dat je daar na het uitdelen nog maar iets voor hoeft te doen!

4. Gadgets

Tot slot zijn er natuurlijk nog de gadgetstickers. Deze kunnen gemakkelijk op gadgets geplakt worden! Bijvoorbeeld op laptops op smartphones. Let er in dat geval wel op dat de afmetingen van je stickers geschikt zijn om op deze gadgets te plakken. Wanneer bijvoorbeeld studenten een sticker van jouw merk op hun laptop plakken bereiken zij vervolgens op school of op het werk al snel weer vele andere mensen, ideale reclame dus!

Uiteraard zijn er nog vele andere toepassingen te bedenken voor stickers. Wees daarom zo creatief en origineel mogelijk en laat jouw stickers overal terugkomen voor het allerbeste resultaat!

Beoordeel dit artikel:
[Totaal: 0   Gemiddelde:  0/5]

Hi! Ik heet Naantje en ik ben 20 lentes jong. Ik ben een echte levensgenieter en leg het liefst al deze genietmomentjes vast voor later. Ik doe dit graag via foto’s, video’s of verhalen en nu deel ik deze ook graag met jullie! Wekelijks deel ik met alle liefde mijn bevindingen, tips en tricks in en over het leven en verhalen over lifestyle onderwerpen zoals, reizen, wonen, beauty, liefde/relatie en de gezonde levensstijl. Ik schrijf deze verhalen echt uit mijn eigen visie en ik sta altijd open voor de visie van jou. Dus neem gerust contact met mij op bij eventuele vragen, opmerkingen of tips. Ik hoop dat je veel inspiratie opdoet! Liefs, Naantje

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *