Maak je huis alvast najaarproof met deze 3 tips!

By  |  0 Comments

Wanneer je iemand vraagt naar zijn of haar favoriete seizoen, is de kans groot dat diegene antwoord met ‘zomer.’ Natuurlijk is de zomer heerlijk, maar daarentegen zijn wij ook groot fan van het najaar. In deze periode wordt alles weer minder groen, kouder, guurder en natter. Maar is dit erg? Nee! Het najaar heeft op deze manier ook zijn charme. Moet jij nog even wennen aan het idee dat het najaar alweer voor de deur staat? Wij geven je 5 tips om je huis alvast najaarproof te maken.

1. Fijne woonaccessoires

Voor een ‘najaarproof’ huis zijn geen ingrijpende veranderingen nodig in je interieur. Met een aantal kleine aanpassingen bereid jij je huis al voor op de herfst. Accessoires die niet mogen ontbreken zijn bijvoorbeeld zachte dekens en plaids, kaarsen en kandelaars en heerlijke kussens voor op de bank. Een aantal mooie manden om al deze extra dekens in te bewaren en je bent al een heel eind. Maar ook een aantal mooie lampen of kleine, gezellige lichtjes horen bij een najaarproof interieur. Zo bereid jij je alvast voor op de dagen die steeds korter worden!

2. Herfstachtige kleuren

Eerlijk is eerlijk: wij zijn dol op de herfst, maar dit seizoen kan in Nederland vaak behoorlijk somber aanvoelen. Haal daarom wat kleur in huis! Het is namelijk bewezen dat je van lichte kleuren vrolijk wordt en dat dit ten goede komt van je gemoedstoestand. Wil jij toch met het seizoen meegaan? Geen probleem! Bordeauxrode, aubergine en okergele accenten zijn in deze tijd van het jaar in overvloed te vinden bij vrijwel alle woonwinkels.

woonaccessoires voor in huis tijdens de herfst

Bron: Pinterest

3. Serre of prieel

Ben jij een écht buitenmens en kun je maar moeilijk wennen aan de herfst? Ook dan zijn er mogelijkheden om ook in het najaar nog wat meer van het buitenleven te proeven. Het is misschien een wat ingrijpendere verandering bij je huis, maar met een stijlvolle serre of prieel aan je huis of in je tuin hoef jij in het najaar nog niet volledig afscheid te nemen van je tuin. Let wel op! Een aanbouw zoals een serre of prieel kan in sommige gevallen een flinke verbouwing zijn. Het is daarom een goed idee hiervoor een betrouwbare aannemer in de hand te nemen die je kan adviseren.

Wij hebben nu al zin in de herfst, zo veel leuke dingetjes die hier weer bij komen kijken. Hoe denk jij hier over? Laat het ons weten in de reacties!

Beoordeel dit artikel:
[Total: 2 Average: 5]

Hi! Ik heet Naantje en ik ben 20 lentes jong. Ik ben een echte levensgenieter en leg het liefst al deze genietmomentjes vast voor later. Ik doe dit graag via foto’s, video’s of verhalen en nu deel ik deze ook graag met jullie! Wekelijks deel ik met alle liefde mijn bevindingen, tips en tricks in en over het leven en verhalen over lifestyle onderwerpen zoals, reizen, wonen, beauty, liefde/relatie en de gezonde levensstijl. Ik schrijf deze verhalen echt uit mijn eigen visie en ik sta altijd open voor de visie van jou. Dus neem gerust contact met mij op bij eventuele vragen, opmerkingen of tips. Ik hoop dat je veel inspiratie opdoet! Liefs, Naantje

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *