4 last minute cadeautjes voor een verjaardag

By  |  0 Comments


Help, binnenkort is één van je goede vrienden of vriendinnen jarig! Je hebt het de laatste tijd zo druk gehad dat je er niet aan toegekomen bent om een cadeautje te kopen, laat staan dat je nu nog tijd hebt om na te denken over het perfecte cadeau. Maak je geen zorgen, we got you met 4 cadeau’s die altijd goed zijn om te geven. Want het geven van geld is ook zo saai.

Wijn

Wie houdt er nu niet van een goed wijntje? Of het nu is om de verjaardag te vieren of gewoon het weekend in te luiden… een wijntje is altijd goed. Mocht je vriend of vriendin niet houden van alcohol drinken, dan kun je er ook voor kiezen om een alcohol vrije wijn te geven. Daarnaast kan een fles fijn ook feestelijk worden ingepakt zodat het geven nog leuker wordt!

Een geurtje

Deze is wel iets lastiger, omdat je wel moet weten van welke specifieke geuren de jarige houdt. Meer zoet en zacht of wild en uitdagend? Als je elkaar lang en goed kent, zal dit vast geen probleem zijn. Degene die jarig is heeft altijd wel iets aan een lekker ruikend geurtje. Wie houdt er nou niet van om lekker te ruiken? Self-care is the best care.

Een etentje

Oké, even eerlijk.. dit cadeau is wel alleen voor vrienden met wie je lang aan één tafel wil zitten. Want dat is namelijk het idee als je iemand mee uit eten neemt! Dit is het perfecte cadeau voor een vriend of vriendin wie je al een tijdje niet gesproken hebt en graag de tijd ervoor zou willen nemen om weer eens lekker bij te kletsen, onder het genot van lekker eten. Zoals het bekende spreekwoord ook luidt, ervaringen zijn waardevoller dan spullen!

Een boeket met bloemen

Wil je iemand op een bijzondere manier feliciteren? Geef dan een bloemetje. Het geven van bloemen voor een verjaardag is erg feestelijk. Zodra de jarige de deur open doet en jou met een bos bloemen ziet staan, kun je ervan verzekerd zijn dat je diegene zijn of haar dag gemaakt heeft! Bloemboeketten kun je namelijk in heel veel verschillende kleuren en geuren geven, en een bloemisterij weet er zeker wel iets feestelijks van te maken. De jarige kan de bloemen bij hem of haar thuis zetten en er zo nog langer persoonlijk van genieten. Wie wordt daar nou niet blij van?

Beoordeel dit artikel:
[Total: 0 Average: 0]

Hi! Ik heet Naantje en ik ben 20 lentes jong. Ik ben een echte levensgenieter en leg het liefst al deze genietmomentjes vast voor later. Ik doe dit graag via foto’s, video’s of verhalen en nu deel ik deze ook graag met jullie! Wekelijks deel ik met alle liefde mijn bevindingen, tips en tricks in en over het leven en verhalen over lifestyle onderwerpen zoals, reizen, wonen, beauty, liefde/relatie en de gezonde levensstijl. Ik schrijf deze verhalen echt uit mijn eigen visie en ik sta altijd open voor de visie van jou. Dus neem gerust contact met mij op bij eventuele vragen, opmerkingen of tips. Ik hoop dat je veel inspiratie opdoet! Liefs, Naantje

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *