De leukste themafeesten op een rij

By  |  0 Comments


Er is altijd reden voor een feestje! Of het nu gaat om een verjaardag, promotie, behaald diploma of een jubileum: leuke dingen mogen gevierd worden. Soms zijn een goed gevulde koelkast, lekkere hapjes en leuk gezelschap al voldoende. Maar het kan zijn dat je een keertje echt wilt uitpakken en je je gasten de avond van hun leven wilt bezorgen. Dan is een themafeest de perfecte keuze. Wij delen inspiratie voor een geweldig themafeest.

Themafeest tip #1 – Black & White

We beginnen met een klassieker: Black & White. Een stijlvoller themafeest kun je waarschijnlijk niet geven. Je gasten gaan allemaal gekleed in zwart of wit en jij zorgt ervoor dat de decoraties perfect passen in het thema. Zwart witte ballonnen en slingers, zwart witte foto’s aan de muur en wat dacht je van het rond laten gaan van een polaroidcamera met zwart witte film? Als je echt voor een spectaculaire avond wilt zorgen kun je zelfs denken aan blacklight.

Themafeest tip #2 – In een avond de wereld rond

Iedereen vindt het heerlijk om op vakantie te gaan naar een ander land. Een ideaal thema voor een feestje dus! Laat je gasten door middel van hun outfit hun favoriete land vertegenwoordigen. Creativiteit gegarandeerd! Serveer hapjes van over de hele wereld: pizza uit Italië, Amerikaanse ‘s mores, samosa’s uit India en natuurlijk tompoezen uit Nederland. Laat de DJ hits van over de hele wereld draaien en hang de feestlocatie vol met vlaggen.

Themafeest tip #3 – Hawaii

Kun jij ook niet wachten op de zomer? Dan is dit thema echt iets voor jou. De hele avond cocktails drinken aan de zomerse cocktailbar, strandgeluiden op de achtergrond en Hawaii versiering zoals bloemenkransen en opblaaspalmbomen in de zaal. Als de locatie het toelaat is het natuurlijk fantastisch om een echt strandje te creëren met zand, strandstoeltjes en parasols. De dresscode? Zomerjurkjes, zwemkleding en Hawaii blouses natuurlijk!

Themafeest tip #41 – Gemaskerd bal

Ideaal voor een gala of een wat luxer feest waar je een spannend tintje aan wilt geven: een gemaskerd bal. De dresscode is chique en iedere gast heeft vanzelfsprekend een masker op. Dat geeft de hele avond een mysterieuze sfeer die zeker in de smaak zal vallen. Zorg voor een stijlvol aangeklede ruimte met wellicht een rode loper als entree en gedimde lichten. Het moment suprême vindt natuurlijk plaats om 12 uur, wanneer iedereen zijn of haar masker af mag zetten.

Themafeest tip #5 – Wees creatief

Themafeesten zijn een perfect moment om jouw creativiteit te gebruiken. Hoe gekker, hoe beter. Pak groots uit zodat jouw gasten helemaal los kunnen gaan tijdens een heerlijke avond. En vergeet zelf ook niet te genieten!

Beoordeel dit artikel:
[Total: 0 Average: 0]

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *