5 leuke ideeën om op een feest te hebben op een rij

By  |  0 Comments


Wanneer je een feestje gaat organiseren, dan wil je natuurlijk dat het onvergetelijk wordt. Je wil dat jouw gasten er nog lang over na zullen praten. En dat doe je niet met een kringetje vol mensen, een standaard playlist met foute hitjes en plakjes worst en kaas. De juiste aankleding, aparte attributen of bijzondere activiteiten zorgen ervoor dat je feestje net dat beetje extra flair krijgt. Met deze ideeën wordt jouw feest gegarandeerd een feest om nooit te vergeten. Wij zetten er 5 voor je op een rij.

1.    Bedenk een thema

Door een thema te bedenken die tijdens jouw feest centraal staat, breng je jouw gasten meteen al dichter bij elkaar. Daarnaast doen je gasten hun uiterste best om groots uit te pakken om zo goed mogelijk binnen het thema te passen. Ook kun je andere aspecten van je feestje linken aan het thema. Denk bijvoorbeeld aan de versiering, de activiteiten en de hapjes en de drankjes die geserveerd worden. Wat dacht je van een Mexicaans feest met sombrero’s en tequila, een jaren 80-feestje of juist een jungle-feestje vol dierenprintjes?

2.    Maak een slinger van polaroidfoto’s

Als je wil dat je feestje onvergetelijk wordt, dan kan het niet anders dan dat alles vastgelegd moet worden. Met een polaroidcamera maak je de leukste foto’s die ook nog eens direct afgedrukt worden. Je gasten kunnen er een leuke tekst bij schrijven en vervolgens worden ze aan een grote daarvoor bestemde slinger opgehangen. De polaroidfoto’s kunnen natuurlijk ook dubbel worden afgedrukt, zodat de gasten ook een paar kiekjes voor thuis hebben.

3.    Zet een Photobooth neer

Nu we het toch over foto’s hebben…Wij tippen om een heuse photobooth neer te zetten. Het doet je wellicht denken aan Amerikaanse films maar ze bestaan echt. Huur of koop deze gemakkelijk online of knutsel er zelf eentje in elkaar. Zet hier een standaard voor met een camera met zelfontspanner erop en leg wat leuke photobooth-attributen klaar die helemaal bij jouw thema passen. Gegarandeerd leuke foto’s!

4.    Themafeest met opblaasbare feesttent

Ben je bang dat je de gasten niet allemaal in je huis kwijt kunt of lijkt het je leuk om je in een andere wereld te wanen? Kies dan voor een opblaasbaar café. Deze feesttenten zijn er in alle soorten en maten en passen helemaal binnen jouw gekozen thema. Zo ziet je feestlocatie er ook nog eens heel leuk uit en maak je jouw feestje nog unieker.

5. Versiering is key

Last but not least moet je nog nadenken over de versiering. Hoe kun je jouw feestlocatie zo leuk mogelijk versieren? Hang gezellige lampjes op, blaas ballonnen op en versier de locatie helemaal in de sferen van het thema. Wil je eens andere muziek dan je standaard Spotifyplaylist? Regel een bandje of een (beginnende) DJ en de dansvloer wordt gegarandeerd een succes.

Beoordeel dit artikel:
[Total: 0 Average: 0]

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *