Hoe vind je dé perfecte trouwjurk?

By  |  0 Comments


Wat een geweldig nieuws, jullie gaan trouwen! Nu begint het – alles moet worden uitgezocht voor de perfecte trouwdag en misschien voor wel het belangrijkste: dé trouwjurk! Wellicht vind je het uitzoeken van de trouwjurk een lastige klus. Maar vergeet niet: het kan ook erg leuk zijn! Maar er een gezellig dagje uit van met je vriendinnen. Doordat er zoveel verschillende stijlen bruidsjurken op de markt zijn, wordt het kiezen van de perfecte jurk niet makkelijk gemaakt. En heb je eindelijk een beeld van de gewenste jurk, dan moet de jurk ook nog eens perfect bij je lichaam passen. Al met al een flinke klus, welke veel passen, proberen en geduld vergt. In dit artikel bespreken we een aantal handige tips om de zoektocht naar dé perfecte trouwjurk, te vereenvoudigen. Enjoy!

 

Stap 1: Bekijk verschillende stijlen online

Voordat je een bezoek gaat brengen aan een bruidszaak en daar allerlei jurken gaat passen, is het verstandig om alvorens op internet te kijken naar de verschillende stijlen. Zo kom je erachter wat juist wel/niet bij jou past. Houd je van kant? Van wit? Of juist van vintage? Bekijk zo veel mogelijk voorbeelden en zoek volop inspiratie. Zo kun je een beter beeld vormen van jouw persoonlijke smaak. Het is erg eenvoudig om afbeeldingen op te slaan van trouwjurken die jij leuk vindt.

Stap 2: Bezoek een bruidszaak

Wanneer je een beter beeld hebt van jouw persoonlijke smaak en wat er verkrijgbaar is, kun je een bruidszaak gaan bezoeken. In een bruidszaak krijg je goed advies over welke soort jurken het meest geschikt zijn voor jou. In de zaak kun je zoveel mogelijk jurken proberen als je wilt. Alleen op deze manier kom je erachter welke jurk wel/niet mooi staat en weet je zeker dat je voor de juiste kiest!

Toch moeilijk om een stijl te kiezen?

Vind je het, ondanks alle inspiratie, toch erg lastig om een stijl te kiezen voor de trouwjurk? Dan is het verstandig om naar een grote bruidszaak te gaan welke veel verschillende soorten stijlen verkoopt. Bruidszaak Très Chic is hiervan een goed voorbeeld. Hierbij kun je diverse stijlen vinden als korte, kante, vintage, zwangerschaps- en prinsessenjurken. Door het brede aanbod is er vast wel een jurk die voldoet aan jouw wensen.

Hopelijk helpen de bovenstaande punten bij het prettig zoeken van jouw droomjurk! Wij wensen alvast veel succes en natuurlijk plezier voor de grote dag!

Beoordeel dit artikel:
[Totaal: 1   Gemiddelde:  4/5]

Hi! Ik heet Naantje en ik ben 20 lentes jong. Ik ben een echte levensgenieter en leg het liefst al deze genietmomentjes vast voor later. Ik doe dit graag via foto’s, video’s of verhalen en nu deel ik deze ook graag met jullie! Wekelijks deel ik met alle liefde mijn bevindingen, tips en tricks in en over het leven en verhalen over lifestyle onderwerpen zoals, reizen, wonen, beauty, liefde/relatie en de gezonde levensstijl. Ik schrijf deze verhalen echt uit mijn eigen visie en ik sta altijd open voor de visie van jou. Dus neem gerust contact met mij op bij eventuele vragen, opmerkingen of tips. Ik hoop dat je veel inspiratie opdoet! Liefs, Naantje

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *