Sportartikelen laten bedrukken? 5 tips

By  |  0 Comments


Nu de fitgirls en fitboys social media kanalen domineren en fitnesscentra beter draaien dan ooit, kun je het niet ontkennen: gezond leven is populair. Sporten is essentieel voor een gezond leven en het is nog leuk ook! Welke sport je ook doet – alleen of met vrienden, fitness of teamsport, racket- of balsport – als je er maar plezier aan beleeft. Sport kan ook mooi dienen als uithangbord. Zo kun je jouw sportartikelen laten bedrukken. Verras je relaties met een leuk bedrukt cadeau of bedruk je eigen sportspullen om op originele wijze je sport te ownen. Wij geven alvast vijf suggesties waarmee jij gegarandeerd de show steelt op de sportvelden!

 

1. Ballen

Hiermee toon je op de sportvelden aan dat je écht ballen hebt. Geef iemand een bal en diegene is als een kind intens gelukkig. Ook volwassenen kunnen de aantrekkingskracht van een bal vaak niet weerstaan. Ballen laten bedrukken met je logo, slogan of bedrijfsnaam is daarom een heel goed idee. Leuk om cadeau te doen, maar stiekem ook heel leuk om zelf thuis of op kantoor te hebben.

2. Bidons

Wie sport, moet veel drinken. Water drinken is heel belangrijk en een handige bidon bij de hand hebben is dan ook een must voor de fanatieke sporter. Zorg er dan voor dat die bidon jouw imago uitstraalt. Bidons zijn natuurlijk leuk om als cadeau te geven omdat ze zo nuttig zijn, maar op sportdagen uit je eigen bedrukte bidon te kunnen drinken is ook een echte aanrader.

3. Stappentellers

Tegenwoordig doen veel mensen aan hardlopen. Het is dan leuk om bij te houden hoe ver je daadwerkelijk hebt gelopen of hoeveel stappen je hebt gezet. Vaak gebruiken hardlopers hiervoor applicaties op hun smartphone, maar eigenlijk is het veel handiger om een kleine stappenteller mee te nemen. Ook die kun je laten bedrukken voor een origineel product. Verras je relaties dus met een mooie stappenteller en spoor ze aan om stappen te zetten!

4. Sporthandoeken

Als je goed je best doet met sporten, ga je gegarandeerd zweten. Zweten is goed voor je, omdat je daarmee je lichaam reinigt. Wel is het voor jezelf en omstanders fijn om dan een handdoekje bij te hebben, zodat je het zweet enigszins kan opvangen. Wat is dan leuker dan een gepersonaliseerde handdoek, met een logo, slogan of bedrijfsnaam erop? Leuk om aan relaties te geven, maar ook handig voor op kantoor.

5. Golfartikelen

Ga je graag golfen met je relaties of sla je zelf graag een balletje? Ook golfartikelen zijn heel leuk om te bedrukken met een persoonlijk embleem of logo. Op die manier sla je gegarandeerd een hole-in-one bij je relaties en steel je de show op de golfbaan. Bedrukte golfartikelen zijn ook heel leuk om cadeau te geven, en zorgen voor een unieke speelervaring bij een partijtje golf.

Beoordeel dit artikel:
[Totaal: 0   Gemiddelde:  0/5]

Hi! Ik heet Naantje en ik ben 20 lentes jong. Ik ben een echte levensgenieter en leg het liefst al deze genietmomentjes vast voor later. Ik doe dit graag via foto’s, video’s of verhalen en nu deel ik deze ook graag met jullie! Wekelijks deel ik met alle liefde mijn bevindingen, tips en tricks in en over het leven en verhalen over lifestyle onderwerpen zoals, reizen, wonen, beauty, liefde/relatie en de gezonde levensstijl. Ik schrijf deze verhalen echt uit mijn eigen visie en ik sta altijd open voor de visie van jou. Dus neem gerust contact met mij op bij eventuele vragen, opmerkingen of tips. Ik hoop dat je veel inspiratie opdoet! Liefs, Naantje

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *