Zo vallen je oordopjes nooit meer uit tijdens het hardlopen

By  |  0 Comments


Heb jij ook met die typische hardloopkwaal te maken? Sporten is super gezond, en met muziek nog leuker Je gebruikt oordopjes om tijdens het harlopen een lekker tempo aan te houden. Maar wanneer je dat lekkere tempo hebt gevonden, dan vallen de oortjes uit omdat ze niet goed in je oren zitten. Waardoor je dus iedere keer uit je ritme gehaald wordt omdat je de gevallen oortjes moet zoeken op de weg. Wat zou het toch fijn zijn wanneer je daar een oplossing voor kon vinden. Gelukkig is dat minder lastig dan het lijkt.

De juiste pasvorm

De belangrijkste reden waarom de oortjes uitvallen is omdat ze je niet goed passen. Je hebt niet de juiste dopjes in de juiste maat zodat ze niet perfect aansluiten in je oorschelp. Dit betekent dat ze los zitten en dus vallen door de impact van je passen. Wanneer je wel de juiste oortjes kiest, dan krijg je daar vaak verschillende maten oordopjes bij. Waardoor je zeker kan zijn dat ze precies in je oren passen. Zodat je dus veel comfortabeler kan lopen zonder dat je ze zal kwijtraken.

Haken in je oor

Het is belangrijk dat je wel echt voor de beste hardloop oordopjes kiest. Dit zijn de modellen die je nog wat gemakkelijker in je oor kan houden. Dit is te doen met de tips die erbij worden geleverd, zoals dit genoemd wordt. Dit zijn kleine uitsteeksels die ervoor zorgen dat de oordopjes beter in je oor blijven zitten. Je kan er zeker van zijn dat je daardoor het vallen kan voorkomen. Ze zitten immers goed vast in je oor, zonder dat je bang hoeft te zijn dat dit last bezorgt.

Extra voorzorgsmaatregelen nemen

Je kan natuurlijk ook het zekere voor het onzekere nemen. Wanneer je de oortjes in je oorschelp doet, plak je er dan een sportpleister overheen. Daardoor houd je ze heel gemakkelijk op hun plaats gedurende de hardloopsessie. De sportpleister is er natuurlijk ook voor gemaakt om goed te blijven zitten ook wanneer je beweegt en zweet. Dit is dus ook perfect wanneer je een oordopje op zijn plaats wilt houden. Na een uurtje haal je ze dan gemakkelijk weer uit en heb je niks gemerkt.

Ook letten op andere kenmerken

Het is belangrijk om de beste oordopjes voor het hardlopen niet alleen te kiezen op basis van hoe goed ze in je oren zitten. Het is juist ook zaak om te kijken naar andere kenmerken. Het is fijn wanneer ze bijvoorbeeld draadloos zijn. Ook is het fijn wanneer ze over noise cancelling beschikken zodat ze je helpen om de ultieme focus te bereiken. Je weet zeker dat je hardloopsessies alleen maar meer waarde zullen krijgen wanneer je daar de juiste oortjes bij gebruikt. Neem dit allemaal mee in je keuze.

Beoordeel dit artikel:
[Total: 0 Average: 0]

Hi! Ik heet Naantje en ik ben 20 lentes jong. Ik ben een echte levensgenieter en leg het liefst al deze genietmomentjes vast voor later. Ik doe dit graag via foto’s, video’s of verhalen en nu deel ik deze ook graag met jullie! Wekelijks deel ik met alle liefde mijn bevindingen, tips en tricks in en over het leven en verhalen over lifestyle onderwerpen zoals, reizen, wonen, beauty, liefde/relatie en de gezonde levensstijl. Ik schrijf deze verhalen echt uit mijn eigen visie en ik sta altijd open voor de visie van jou. Dus neem gerust contact met mij op bij eventuele vragen, opmerkingen of tips. Ik hoop dat je veel inspiratie opdoet! Liefs, Naantje

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *