Tips voor gepersonaliseerde cadeaus

By  |  0 Comments


Een cadeau krijgen is natuurlijk altijd leuk, maar een cadeau geven kan soms zelfs veel leuker zijn! Een gepersonaliseerd cadeau is zowel leuk om te geven als om te krijgen. Dit soort cadeaus hebben toch altijd iets speciaals. Je krijgt dan het gevoel dat de persoon er serieus mee bezig is geweest en dat diegene er speciaal voor jou tijd in heeft gestoken. Ook Al is het iets kleins, gepersonaliseerde cadeaus zijn de verrassingen die mensen het langst onthouden. Echter is het soms wel lastig om iets te verzinnen wat bij die persoon past. Om je daarbij een beetje te helpen hebben wij voor jou 3 handige tips samengesteld. Deze tips kan je gebruiken als inspiratie en om je een duwtje in de juiste richting te geven. Soms is dat het enige wat je nodig hebt voor het ultieme cadeautje. 

Gepersonaliseerd huisnummerbordje

De eerste tip is handig als je een klein cadeautje wilt geven aan een goede vriend of vriendin die binnenkort gaat verhuizen. Een uniek cadeau is namelijk een gepersonaliseerd huisnummerbordje. Dit wordt gedaan door middel van lasersnijden. Dit kan je uiteraard zelf proberen te maken of je vraagt hulp van een gespecialiseerd bedrijf. Een huisnummerbordje is het perfecte cadeau voor iemand die binnenkort gaat verhuizen. Dit is namelijk iets wat andere niet zo snel zullen bedenken en meestal zijn huisnummerbordjes een beetje saai. Door een persoonlijk, opvallend nummerbordje te maken kunnen ze gelijk met een goed gevoel het nieuwe huis is. Het enige wat je moet doen zijn de namen toevoegen met eventueel een leuke foto van het gezin. Persoonlijker kan bijna niet. 

Persoonlijke kookschort

De tweede tip die we je mee willen geven is ideaal voor onze keukenprinsen- en prinsessen. Heb jij een vriend of familielid die het liefst altijd aan het kokkerellen is, dan is een persoonlijk kookschort het ideale cadeau. Het mooie aan dit idee is dat je een functioneel cadeau kan geven met een persoonlijk tintje. Het schort zorgt er namelijk voor dat de gebruiker schoon blijft tijdens het koken of barbecueën. Daarnaast kan je er een persoonlijke boodschap of tekst op laten zetten. Dit maakt het schort uniek en geeft de gebruiker een fijn gevoel. Dit cadeau is ideaal voor een verjaardag of misschien wel voor vaderdag. Er zijn verschillende bedrijven die zo’n schort op maat kunnen maken en direct kunnen personaliseren.   

Gepersonaliseerde whisky-kist

De laatste tip is een perfect cadeau voor de echte mannen. Iedereen kent wel die ene vriend die kan genieten van een lekker glaasje whisky. Voor deze vriend hebben wij het ideale cadeau. In plaats van elk jaar een fles whisky te geven, kan je een gepersonaliseerde whisky-kist laten maken. Ook dit cadeau is dan zowel functioneel als persoonlijk. Je kan in deze kist alles laten graveren wat je maar kan bedenken. Een mooie kans om er een persoonlijk tintje aan te geven. Daarnaast is dit een unieke idee omdat dit cadeau jarenlang mee gaat. Zorg ervoor dat de kost groot genoeg is voor alle soorten whisky. Dan zal de ontvanger er nog lang plezier van hebben. 

Beoordeel dit artikel:
[Total: 0 Average: 0]

Hi! Ik heet Naantje en ik ben 20 lentes jong. Ik ben een echte levensgenieter en leg het liefst al deze genietmomentjes vast voor later. Ik doe dit graag via foto’s, video’s of verhalen en nu deel ik deze ook graag met jullie! Wekelijks deel ik met alle liefde mijn bevindingen, tips en tricks in en over het leven en verhalen over lifestyle onderwerpen zoals, reizen, wonen, beauty, liefde/relatie en de gezonde levensstijl. Ik schrijf deze verhalen echt uit mijn eigen visie en ik sta altijd open voor de visie van jou. Dus neem gerust contact met mij op bij eventuele vragen, opmerkingen of tips. Ik hoop dat je veel inspiratie opdoet! Liefs, Naantje

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *